sâmbătă, ianuarie 24, 2015

Iohannis ii vrea la guvernare pe cei care au luat spagi de la Microsoft

Iohannis ii vrea la guvernare pe cei care au luat spagi de la Microsoft



Iohanins, "neamtul" in care romanii is puneau increderea in urma cu vreo doua luni, nu e cu nimic mai presus fata de ceilalti politicieni. A venit in Bucuresti, a calcat in scuipat dambovitean si a intrat in rol. Individul este pus pe demolare, el are Romania lui si a lui Predoiu, a lui Blaga si Anastase, a lui Petrache si Udrea. Cotroceniul este plin de scuipat de infractor, Iohanis a calcat in el si s a molipsit.
Romanii credeau, sperau ca v-a fi si presedintele lor, cei care l-au votat, dar incet si sigur isi vor da seama ca s-au inselat, presedintele "neamt" a spus o si o repeta, el nu e presedintele tuturor romanilor, el e pesedintele liberalilor si vrea demolarea guvernului Ponta, is doreste guvernul lui si- al lor.


Pentru binele lor!

Mda, ma intreb... unde e tara mea, unde e presedintele meu? Si,. ma gandesc ca ungurii din ardeal au dreptate cand is doresc pamantul lor, patria lor, conducerea lor, iar eu, noi, cei care nu avem presedinte, ptr ca nu ne recunoaste, putem urma ex ungurilor, la asta ne indeamna Iohanis&comp

Niciun comentariu: