miercuri, ianuarie 07, 2015

Lucian Bute vrea un nou titlu mondial pentru 2015

Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a scris pe contul personal de Facebook ca in 2015 isi doreste sa câstige un nou titlu mondial.
"2015 continuă cu schimbările demarate anul trecut dar obiectivele rămân la fel'', spune pugilistul Lucian Bute pe rteaua de socializare, principalul obiectiv fiind ''titlul mondial'', urmat de ''meciuri cu adversari de top'' si de ''revanșa la înfrângerile suferite în carieră''.

Pugilistul galatean, Lucian Bute ar fi trebuit sa urce in ring pe 6 decembrie, pentru a lupta cu argentinianul Roberto Bolonti, la categoria semigrea, dar meciul a fost anulat din cauza unei accidentari la spate suferite de boxerul român.



Va reamintesc ca Lucian Bute si-a pierdut centura de campion IBF in data de 26 mai 2012, când a fost invins printr-un KO, (controversat!) de britanicul Carl Froch, la Nottingham. Apoi, el a mai pierdut un meci, pe 18 ianuarie 2014, in fata canadianului de origine haitiană Jean Pascal, la categoria semigrea.

Pugilistul român are un palmares de 31 de victorii (24 K) si 2 înfrângeri (din care un KO) la profesionisti.

sursa: AGERPRES

Un comentariu:

Anonim spunea...

If you have been feeling tired and rundown lately, and seem to be gaining weight for no apparent reason, then it is time for
a change. Adiphene the new weight loss formula is now available with the power of 11 different
fat burners to boost weight loss. There is a section to
discuss the biggest loser show, specific diets, and much more.


My homepage - finance