vineri, ianuarie 23, 2015

Oamenii si vaicarelile lor.

Stim cu totii ca " mass-media " este a nu stiu cata putere in stat. Cum este si normal, dansii sunt intodeauna inpotriva celor ce ne conduc- respectiv, sunt in opozitie. Frumos. Sunt de partea celor multi si necajiti. Dar vazand si citind pe ici, pe colo mi-am amintit de un episod din copilaria tatalui meu. In primavara lui ' 44 ( secolul trecut ) veneau rusii peste noi ( vorbesc de sudul Munteniei ) si i-au imbarcat in niste vagoane de marfa si i-au trimis la Curtici-Arad. In gara la Ploiesti i-au servit cu ceai cald. Au fost toti placut surprinsi, se mai gandeau si altii la ei. Se vorbea in soapta (erau mai multe familii in vagon ), dar nu se vaicarea nimeni.

Acum indiferent unde te uiti la tv, in presa online (ca asta a mai ramas) , peste tot este o vaicareala generala. Iohanis nu da de pamant cu Ponta care a si plagiat, Geoana -cand ajunge la guvernare cu liberalii, a sarit din " normal " francul elvetian, ce facem, ca s-a ieftenit banzina, nu s-a rezolvat cazul Iovan si helicopterul, etc.
Ma gandesc. Poate toti avem unele nemultumiri, dar sa nu ne mai plangem incontinuu, parca nu am fi acel popor care a rezistat pe mapamond de peste 2 milenii. Poate mai propunem si unele solutii, dar fara vaicareli. O parere.

PS. Ma uitam asa prin cateva din orasele noastre si cu un gust amar constatam cata mizerie este. Oare, ar trebui sa vina Ponta si guvernul sa de-a cu matura, pe trotuarul din fata casei, a blocului a firmei????

Niciun comentariu: