marți, februarie 17, 2015

De ce trebuie sa alegem lenjerii horeca

Nu stiu daca cineva si-a pus aceasta intrebare: De ce trebuie sa alegem lenjerii horeca? Ce avantaje ar prezenta aceste lenjerii. Eu voi incerca in aceasta postare sa va prezint cateva din avantajele pe care le-am descoperit eu!
Asadar, sa incepem cu inceputul:
In primul rand o lenjerie de pat ar trebui sa fie lucrata dintr-un material placut si in acelasi timp rezistent. Sunt anumite persoane care ne sfatuiesc sa cumparam lenjerii din bumbac. Asta deoarece considera ca ar fi mai calduroase.
Eu zic ca nu ar trebui sa neglijam nici lenjeriile al carui material principal este matasea. Matasea naturala fiind ceva mai scumpa este posibil ca multi dintre noi sa le excluda. Dar, eu as exclude doar lenjeriile din poliester, nu si pe cele din matase naturala.
Personal mi se pare ca lenjeriile din poliester sunt neprietenoase. Dar, nu pentru ca sunt greu de calcat, acest argument nu il iau in calcul pentru ca putini calca lenjeriile, ci datorita pielii. Asta ar fi un criteriu important.

In al doilea rand, ma gandesc la durata unei lenjerii. Nu ne dorim sa cumparam in fiecare luna cate o lenjerie. Si, nici nu cred ca trebuie sa o schimbam foarte des. De asemenea, atunci cand ne gandim la durata ei, trebuie sa avem in vedere si rezistenta ei la spalare. Nu ne dorim ca odata spalata sa constatam ca au iesit culorile sau au fost amestecate.
Sunt lenjerii care arata foarte bine atunci cand le cumparam si dupa prima spalare devin foarte urate. Nici nu iti mai vine sa le folosesti.
Daca vorbim de o lenjerie de calitate, aceasta trebuie sa-si pastreze aspectul si dupa ce o vom spala. Altfel, banii dati pe o lenjerie sunt irositi.

In al treilea rand, o lenjerie de calitate indoielnica ne va lasa urme pe piele, mai ales vara cand datorita caldurii mai si transpiram. Daca transpiram si lenjeria pe care o avem este de calitate indoielnica ne vom trezi dimineata cu culorile pe noi. Un lucru extrem de neplacut. Chiar daca ia se poate curata, totusi nu este bine.
In al patrulea rand, o lenjerie de calitate o putem deosebi de una slaba, prin modelele placute pe care le are. Sunt placute ochiului. Kitsch-urile se vad cu ochiul liber. Nu ai nevoie de prea multa experienta in domeniu pentru a vedea acest fapt.
Asadar, exact ca si in cazul pernelor, problema se pune cati bani suntem dispusi sa dam pe o lenjerie? Unii zic ca lenjerie o folosim doar noi, in casa noastra, dar eu ma gandesc la cei care detin pensiuni, moteluri si chiar hoteluri.
Imaginea acestor locatii tine si de lenjeria pe care o au. Cum ar fi, ca un client sa se trezeasca dimineata cu culorile lenjerie de pat pe ei! 
In opinia mea, somnul trebuie sa fie placut si odihnitor, indiferent de locul in care te afli. Un somn placut te poate face sa te simti bine a doua zi dimineata.
Asadar, intelegeti acum importanta unei lenjerii de pat de buna calitate. Si, daca sunteti pusi in situatia de a alege gasiti lenjerii horeca , in online. 
Din blogosfera romanesca eu va doresc sa aveti parte de somn odihnitor, oriunde va veti afla :)

Niciun comentariu: