marți, februarie 10, 2015

Elena Udrea a intrat pe usa DNA

Sunt aproape 7 ore de cand Elena Udrea a intrat pe usa DNA să-şi citească dosarele, la cerere.De bine ce ieri Monitorul Oficial a stat cu tiparnita în funcţiune până la miezul nopţii ca să publice încuviinţarea Parlamentului de arestare a Elenei Udrea, procurorii nu s-au grăbit s-o reţină până acum. După ce a plecat din Parlament, Udrea s-a oprit la sediul firmei care administrează moşia de la Nana a lui Traian Băsescu, iar, de atunci, dinamica evenimentelor pare să se fi schimbat. Adică totul se derulează mult mai lent.
Udrea a dormit liniştită în patul ei, a postat şi câteva mesaje pe facebook şi s-a prezentat de bună voie la DNA pe la prânz. Poate că suntem înconjuraţi de prea multe teorii ale conspiraţiei, dar e de remarcat că, peste noapte, acţiunea se derulează cu viteza a doua din viteza a şasea în ceea ce o priveşte. Aşteptăm, din moment în moment, fie ordonanţa de reţinere, fie s-o vedem pe Elena Udrea ieşind blondă şi zâmbitoare din sediul DNA.
Din păcate pentru protejata lui Băsescu, tot mai mulţi apropiaţi îi dezvăluie şpăgile. Unul dintre ei, Tudor Breazu,chiar administratorul firmei care se ocupă de terenurile de la Nana, le-a explicat procurorilor cum îşi lua Udrea 10 la suta din toate contractele pe care le încredinţa Ministerul Dezvoltării. Suntem cu ochii pe DNA, este o altă seară foarte importantă. Ce s-a schimbat de ieri până azi în ciuda votului Parlamentului?

sursa Andreea Munteanu

Niciun comentariu: