vineri, februarie 27, 2015

Informatii utile

Intr-o postare facuta ieri, va recomandam site-ul www.zilesinopti.ro. Revin asupra acestuia deoarece este unul din mega site-urile descoperite de mine pe internet.
Sunt foarte multe informatii utile atat pentru locuitori din marile orase, care sunt prezente pe acest site, dar si pentru un turist care se afla la un moment dat intr-o situatie mai putin placuta.

Sa zicem ca ajungi in Bucuresti si masina iti face probleme. Nu mai porneste. Ce faci intr-o astfel de situatie? Pui mana pe telefon (presupun ca ai net pe el) si intri pe site-ul zilesinopti in categoria servicii auto de aici si cauti o firma de tractari care sa-ti duca masina intr-un service auto.
Daca reparatiile dureaza ceva mai mult, ca sa nu te plictisesti, poti cauta pe site-ul zilesinopti un restaurant in centrul vechi pentru a descoperi:"frânturi din istoria romanțată a Bucureștiului"

Sincer va spun ca mie imi place, atunci cand vizitez un oras vechi, sa ajung prima data in centrul vechi al orasului. Daca exista acolo un bistro sau un restaurant este si mai bine. Am unde sa servesc masa sau pur si simplu sa beau o cafea.

Sa va mai spun, de ce acest site, trebuie sa fie cel mai bun prieten al nostru.

1. Este foarte bine structurat, pe categorii, facand cautarea mult mai usoara.

2. Abundenta informatiilor utile si la obiect. Pe aceasta nisa este o concurenta acerba si trebuie sa vii intotdeauna cu noutati. Si asta se intampla pe acest site.

3. Culorile site-ului sunt ok! Nu pot sa zic prea mult de ele, fiind optiunea administratorului! Si vorba aceea: gusturile nu se discuta

4. Daca doresti sa apelezi la ei, pentru detalii? Da, este posibil si asta pentru ca exista datele de contact..

Acum revin asupra utilitati acestui site. Navigand pe el am realizat ca internetul iti poate oferi o multime de informatii cu un simplu click.


2 comentarii:

alexasport spunea...

Mai facut curios si am intrat pe site...Da, ai dreptate...trebuie sa il am in agenda sau folder!
O seara placuta!

e-provincia spunea...

foarte tare...