luni, martie 16, 2015

Fii mandru de tine

Fii mandru de tine, de ceea ce esti, de ceea ce ai realizat pana acum, de gandurile tale frumoase, de planurile tale de viitor si de impactul pozitiv pe care l-ai avut si il vei avea asupra celor din jur.
Mandria, in sensul sau pozitiv, duce la fericire.
Un om mandru este un om care are incredere in sine, in fortele proprii, este vertical si demn, este calm si intelept. Un om mandru tine capul sus si spatele drept, ii priveste pe ceilalti in ochi, este relaxat si asertiv si toate acestea il fac un om fericit cu sine insusi si care are relatii armonioase cu cei din jur.

Modestia prost inteleasa, umilinta, slugarnicia, capul plecat si toate aceste valori distructive, care ti-au fost bagate in cap de catre cei carora le-a fost prea frica sa se maturizeze si sa traiasca viata cu adevarat, nu te vor duce mai departe decat i-au dus pe ei.
Niciun om care are incredere in sine, care are constiinta valorii sale proprii pe care o cultiva neincetat pana devine ca un diamant slefuit, nu va accepta vreodata sa fie umil, sa renunte la sine si la visurile sale, ci se va stradui neincetat sa aiba o viata de care sa fie mandru.
Mandria genereaza fericire, umilinta si capul plecat duc la suferinta.
Creeaza-ti o viata si o personalitate de care sa fii mandru si nu te multumi cu mai putin decat poti si meriti!

sursa: Ursula Yvonne Sandner

Niciun comentariu: