marți, martie 10, 2015

La ordinea zilei, 09. 03. 2015

 Gazduiesc de la altii:  Incoltit Basescu acuza
                                                            de Dana Grecu

Adrian Radulescu, omul care a aranjat mosia lui Basescu de la Nana a facut azi o vizita la DNA. E cam secret in ce dosar. Radulescu spune ca n-are legatura cu Nana. Subiectul e Este la Ordinea zilei pentru ca, la scurta vreme dupa ce Radulescu a iesit de la DNA, fostul presedinte a iesit nervos sa vorbeasca ziaristilor, la usa PMP. A tipat la justitia care l-a lasat in pace 10 ani, cat a locuit la Cotroceni. De fapt, CSM l-a reclamat azi pe Basescu Inspectiei judiciare ca i-a atacat pe procurori in cazul sechestrului pus pe mosia de la Nana. In replica, fostul presedinte l-a facut mincinos pe procurorul general si a dat comanda pentru anchete despre restituiri in judetul socrului primului ministru, la Timis, si in fieful lui Oprisan, Vrancea.
Nu stim daca ii mai raspunde cineva la ordine si lamentari ca e abuzat. Cert este ca starea lacrimogena a lui Basescu o influenteaza si pe Udrea care nu intelege de ce ea e in arest, in vreme ce Blaga, Videanu, Berceanu sunt liberi, asupra lor, planand ca si asupra ei, spune ea, acuzatii ca au invartit bani murdari in PDL.
In tabara cealalata, primul ministru condamna cu jumatate de gura denunturile si spune ca trebuie gasita o metoda spre verificarea celor care isi aduc aminte dupa ani fapte de coruptie si- si mai recupereaza si banii, daca au dat mita.. Tot el, primul ministru , spune ca tara e cam barbara daca nu gaseste solutii ca o femeie cu copii sa nu fie lasata sa moara in inchisoare. Vorbea despre Monica Iacob Ridzi. Noi ii reamintim primului ministru ca este la putere. Puterea are majoritatea in parlament si parlamentul poate modifica legile, daca ele sunt aberante. Comentam subiectul.
Si , dupa lupte seculare, Inspectoratul General al Poliţiei Române e dispus sa dea 27 de milioane de lei pe wc uri turcesti si duşuri antivandalism.

Un comentariu:

florentin spunea...

Nu cred ca in viitorul apropiat vaa fi chemat sa de-a socoteala pentru toate magarile pe care le-a facut...el si gasca lui, pitita in noul PNL...