marți, martie 17, 2015

Nu mai sunt locuri in BECIUL DOMNESC

S-a umplut arestul! La propriu. E atat de plin, ca avocatii au castig de cauza in instanta cerand eliberarea clientilor lor invocand acest argument. Si instanta cedeaza. A fost cazul lui Cristian David, fostul ministru de interne, arestat pentru luare de mita si trecut in regim de arest la domiciliu. Decizia e proaspata. E atat de plin arestul, ca Radu Mazare a stat in aceeasi celula cu Horia Georgescu. Adica acuzatul cu acuzatorul. Ce si-or fi spus peste noapte, cum s-or fi uitat unul la altul, Dumnezeu stie si ministrul Justitiei, sub mandatul caruia se poate intampla o asa anomalie.

Apropo de Georgescu, care era liber pentru ca i-a expirat ordonanta de retinere, el asteapta sa afle daca procurorii o sa-l retrimita in arest pentru 30 de zile. Oricum , impotriva lui s-au strans denunturi legate de spagi uriase pentru despagubiri record. Pana si Cocosii au descris traseul spagilor in ANRP, la vremea la care Georgescu era in comisia pentru despagubiri. Omul PDL-uluim actaulul PNL care pozeaza in fata virgina din politica romaneasca. Va aduceti aminte cum tipau pedelisti, daca se atingea cineva de seful ANI. Era un atac la statul de drept!!!

Si, totusi pe Blaga, Boc , Anastase et comp...ii va intreba cineva ce-au facut cu banii taiati din salarii. Un exemplu doar!
Voi, ce credeti, va continua Johannis sa ii protejeze?

3 comentarii:

florentin spunea...

Se vehiculeaza umplerea Beciului ca motiv de nearestare a Primului Infractor al Tarii , am avut Primul miner , Primul otelar si cate si mai cate zone de industrie si agricultura iar acum am ajuns , unde nici Dracu , cu al lui fler nu credea si nici nu a putut prevedea ca ajungem la sistemul Mafiot American si Italian la un loc , fiind capabili sa le dam si lectii in domeniu .

freshblog spunea...

Eu astept ziua de maine ,sa-l vad pe Base la parchet ,cum da cu subsemnatul si as mai dori inca ceva,sa li se confiste astora tot,dar absolut tot!!! PS. Voi astia care tot va dati cu parerea pe acest forum ,vorbiti civilizat si mai ales scrieti corect -rusinica!!

Anonim spunea...

Indiferent cati ar fi, acolo trebuie sa ajunga...ne-au stors ca pe lamai , sa se imbogateasca ei...Sunt blocuri ( ce-i drept cu bulina ), care cu putina ingrijire , i-ar putea adaposti, sa traiasca precum sobolanii, pt ca asta sunt si asta merita, ca sa vada realitatea din Romania, dupa potop....