marți, martie 17, 2015

O comunitate foto

Inca din copilarie am fost invatat cu fotografia. De fapt am crescut impreuna cu fotografia. Aveam in jurul meu diverse aparate foto, plus aparatura necesara developari. In acele vremuri nu era vorba de aparatele digitale. Era prin anii " 90, cand fotografia era una clasica.
Tatal meu, a fost in tineretea lui, pasionat de fotografie, avea chiar un mic atelier acasa unde isi developa filmele realizate. Era o mica afacere, ca sa zic asa. Dar, odata cu era digitala fotografia pe film a cunoscut un declin urias. Multii sustin ca nu mai are ce cauta in aceasta era a digitalului, desi daca facem o comparatie, fikmul este in continuare superior. Asa il vad eu!



Sa va spun ca filmele de la Hollywood se fac in continuare pe pelicula, dar asta nu inseamna ca digitalul nu a adus ceva in plus.

Prin noua tehnologie reusim sa facem modificari la poze, reusim sa le redimensionam si kucrul poate cel mai important, le tinem dupa noi sa le vedem oriunde ne-am afla in lume. Fotografia digitala se poate stoca pe internet, si ete trebuie sa recunosc, cea mai marea inventie a secolului in care ne aflam.

Navigand pe internet am descoperit o Comunitate Foto. Am vazut fotografii reusite si de multe ori ma gandeam daca ar trebui sa imi cumpar si eu un aparat foto, sa ma apuc de fotografiat pe ici pe colo. Poate ar trebui sa duc mai departe pasiunea tatalui meu!

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu ma regasesc, fiindca nu sunt indemanatica:)