joi, mai 07, 2015

Vrei sa faci bani?

Cred ca nu sunt singurul care scrie pe acest subiect. S-a scris si se va mai scrie despre modalitatile prin care se pot face bani din articole pe internet. Internetul devenind cea mai buna oportunitate de afaceri in acest moment. Un job in care sa scrii articole pe web este un loc ideal de munca pentru a-ti complecta veniturile. Si, daca iti place sa scrii articole, adica sa-ti pui imaginatia sa lucreze, calculatorul personal iti va fi de mare ajutor.
 Unele din activitatile des intalnite, pentru care se primesc invitatii si din care se pot face bani, pentru scrierea de articole.

 Asadar:
 1. In joburile de pe net se pot face bani din scrierea de articole si povestiri. Subiectele sunt cele indicate de cei care doresc promovarea firmei sau a produsului
 2. In joburile de pe net se pot face recenzii ale sit-urilor noi.
 3. Se mai pot castiga banuti din scriere mesajelor pe anumite bloguri. Acum, bani din articole nu sunt foarte multi, dar ei vin de complecteaza bugetul personal.
Sunt platforme de intermediere precum: blogspot.co.ro, care vin in intampinarea acestor nevoi.

V-am prezentat aceasta modalitate de scriere de articole, iar daca stapaniti limba engleza, sa stiti ca exista si alte posibilitati. Nu te vei limita doar la joburile in limba romana.

Sper ca veti avea curajul de a depasi teama de necunoscut si veti da dovada de incredere in propriile forte.

Atunci cand esti platit pentru o munca care te pasioneaza este cel mai placut lucru care ti se poate intampla.

PS. Platforma de intermediere de care v-am amintit este noua, dar sunt de incredere. Personal am colaborat si voi colabora in continuare cu ei. Scriere de articole, intermediate pe aceasta platforma, a fost pentru mine o provocare noua.

Niciun comentariu: