sâmbătă, iulie 25, 2015

Iohannis marioneta lui Coldea

Iohannis marioneta lui Coldea


Pornind de la declaratia fostului presedinte T. Basescu si punand cap la cap informatiile de pana la aceasta ora, pot spune ca Iohannis este marioneta lui COLDEA.

Fostul presedinte al Romaniei a lansat un atac voalat la adresa succesorului sau de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis. Basescu sustine ca niciodata in conflictele sale cu premierii Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu a folosit altceva decat mijloace politice:
“Din cei 10 ani, patru ani am avut un premier ostil care se numea Calin Popescu Tariceanu, trei un premier ostil care se numea Victor Ponta. Niciodata, in timpul cu Tariceanu si cu Ponta, nu mi-a trecut prin cap sa folosesc altceva decat mijloace politice in disputele cu premierii. Nu exista procuror sau judecator care sa poata spune 'Basescu mi-a cerut sa-l fac pe Tariceanu sau pe Ponta'.



Un presedinte (Iohannis), marioneta lui Coldea si un partid (PNL) care folosesti alte mijloace, decat cele politice, in lupta pentru putere, se cheama GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT!  Asta avem in acest moment la conducerea tarii, iar guvernul trebuie luat pentru a le asigura finantarea...Banii sunt cauza razboiului declanasat de catre Binomul SRI-DNA.
Vom trai si veti vedea...



Un comentariu:

florentin spunea...

Cam asa a ajuns sa functioneze justitia in Romania! Infractorii ce fura milioane de euro sant inchisi pentru a rupe gura targului si eliberati dupa ceva timp pentru a putea sa-si toace in continuare averile furate , oamenii saraci sant incarcerati si condamnati pentru a fi exemplu ca nu trebuie sa furi o jucarie , trebuie sa furi tot magazinul!