luni, august 17, 2015

Apelati la o firma de mutari

Mi-as dori sa ma mut din locuinta actuala. De preferat ar fi o casa cu curte foarte mare, dar m-as multumi si cu un apartament intr-o zona m-ai linistita. Pentru asta am nevoie de o firma care se ocupa cu mutari de mobila. Bineinteles ca aceasta, mutare, se va intampla in momentul in care voi achizitiona noua locuinta.
Firmele de mutari se ocupa cu toat ceea ce este legat de mutarea mobilei si ce mai are strans o familie in propria locuinta. Daca tot a venit vorba despre aceasta categorie de firme, prezente si pe piata de profil din Romania, fac o paranteza si va mai spun ca pretul unei mutari este calculat tinand cont de anumiti factori...De la durata unei mutari, pana la mobilizarea resurselor necesare mutari.Asadar, daca sunteti in situatia de-a apela la o firma de mutari, trebuie stiut ca factorii principali sunt:

-distanta;
-numarul de muncitori care participa la mutare;
-masinile necesare preluari mobilei;
-timpul mutari;
-etajul( pentru locuintele de la bloc);
-greutatea pieselor de mobilier;
-bunurile personale;
-demontarea si remontarea pieselor de mobilier;

Este foarte importanta o evaluare inainte de mutare, pentru a aprecia cu aproximatie costurile unei astfel de operatiuni. Sunt firme, precum EngineerMoving, care ofera consultanta gratuita pentru a stabili un pret in functie da factori enumerati, in acest articol.
Si, tot la EngineerMoving, mutarea este rapida, curata si bine organizata.

Acum, personal va trebui sa iau o decizie in functie de ofertele de vanzare existente pe site-urile cu anunturi.
Sa stiti ca la bloc este destul de plictisitor, de aceea asi opta pentru o casa cu curte. Cu toate ca ...am gasit apartament pe OLX, intr-o zona destul de linistita, dar va trebui sa-l si vad, cu ochii mei.
Mie imi plac casele americanilor, casele acelea din micile cartiere, aflate in cele mai multe cazuri langa o padure sau lac. O casuta, cu mansarda si, cu un living mare.


Sunt sigur ca stiti despre ce vorbesc, sa locuiesti intr-un astfel de cartier consider ca ar fi de vis. Intr-un oras foarte mare, tu, sa ai liniste si aer curat...Iar in privinta mutari, la mine nu e atat de dificil, deoarece mobila si lucrurile personale nu-s asa de multe, cred ca incap intr-un singur mijloc de transport. Deci, costurile n-ar fi atat de mari.

In concluzie, apelati la firma de mutari, EngineerMoving, pe care o gasiti accesand site-ul: www.engineermoving.ro.

Niciun comentariu: