joi, august 20, 2015

Matricia, arhivare electronica si managementul de documente

Astazi, doresc sa va spun cateva despre arhivarea electronica a documentelor, despre managementul acestor. Pornesc de la premisa ca nici eu ca si multi dintre voi, nu stiu prea multe lucruri legate de registratura electronica de la Matricia .Asa ca ar fi cazul sa va dau doua indicii : arhivarea electronica tine de administrarea in siguranta a documentelor, iar On Base este cel mai flexibil produs de pe piata


De ce sa facem acest pas impreuna cu cei de la Matricia ? Care sunt avantajele?

Pentru ca solutiile Matricia destinate arhivari electronice si managementului de documente, sau solutiile de captura de date din formulare electronice si tiparite sunt cele mai bune. Arhitectura OnBase a fost creata pentru a nu pierde niciodta vreun document si, de asemenea permite un numar nelimitat de exemplare on-line active.


Un alt lucru esential care mi se pare foarte bun, tine de managementul documentelor. Se pot gasi documente printr-o simpla cautare a unui cuvant sau fraza. Se pot crea mai multe documente si se pot semna cu ajutorul unui pad pentru semnatura. Se poate facilita accesul unor utilizatorilor externi la documentele respective, prin portal.

Acestea si multe altele sunt instrumente care pana nu demult, nu existau in “lumea de hartie”, registratura electronica a devenit un proces simplu. Arhivarea si stocarea  intr-un singur loc, ofera un control complet asupra lor si ajuta la rezolvarea problemelor legate de gestiunea continutului.


De aceea, in opinia mea, nu vad o alta solutie pentru arhivarea si managementul de documente mai buna, decat solutiile Matricia si nu imi ramane decat sa va invit sa vizitati, sa aruncati un ochi cum spunem noi bloggeri, asupra site-ului matricia.ro, cel care ofera solutii de arhivare documente, dar si de managementul lor.

Asa cum va spuneam la inceputul articolului, prea multe lucruri nu cunosc, dar accesand site-ul de care v-am amintit mai sus, am constata ca pentru orice exista solutii in mediul online, chiar si pentru un incepator ca mine si poate ca multi dintre voi. Important este sa cauti informatie si sa alegeti solutia cea mai buna.


Un comentariu:

borceablog spunea...

Mda....de retinut !!