luni, august 31, 2015

PNL nu a mai ramas decat un brand sub care se ascund haimanalele portocalii.

PNL nu a mai ramas decat un brand sub care se ascund haimanalele portocalii. S-au decolorat un pic spre galben. Aminti-va incercarile disperate de la alegerile de acum patru ani, cand isi faceau materiale fara sigla PDL, cand foloseau verde brotacel (imprumutat apoi de PMP) in loc de portocaliu, gaselnita cu ARD in culorile magenta si albastru etc., etc. Din pacate, cu largul concurs al tulburatului la cap Crin Antonescu, PDL a reusit sa distruga si ultimul partid istoric, dupa ce facuse un exercitiu similar si cu PNT-cd. De data asta insa, mai antrenati in ciordeala, au furat si identitatea PNL.




In alta ordine de idei: N-ar fi vreo noutate ca dl. Boc vrea sa candideze pentru un nou mandat din partea PDL-ului, pardon PNL. Probabil ca in calitatea domniei sale de primar s-a descurcat si a facut ceva pentru acest frumos oras, Cluj-Napoca.
Cetatenii Clujului-Napoca au memorie scurta si se cred superiorii superiorilor cetatenilor Romaniei.

Vrem nu vrem Cluj-Napoca este capitala Ardealului, iar cei de acolo intotdeauna au fost in contratimp cu ceilalti cetateni ai tarii. Sa nu se supere clujenii pe mine, este o realitate ceea ce am spus. Am foarte multi prieteni clujeni si de multe ori m-am confruntat din partea lor cu crize de superioritate.
Pana la urma se le fie de bine cu Boc si sa-l tina acolo in calitate de primar, prea a fost un tip mega-obedient.





3 comentarii:

Anonim spunea...

A inceput sa iasa la rampa sobolanul "strateg" tinut pana acum la fereala, ca sa mai uite prostii? PDListul devenit liderul "noului" PNL? Atata tupeu si sfidare arata ori ca PDL-ul a atins culmea disperarii, ori ca, in prostia si micimea lor, PDListii se cred deja pe cai mari. Hai sa vedem cine ii va credita votand "noul PDL".

florentin spunea...

I-a dat voie Gorghiu sa vorbească in numele PNL-ului ?Cu ce tupeu poate ieși in fata un PD-L-ist si- acum vopsit si convertit l-a PNL. Rusine sa le fie!

Ciuta Ioan spunea...

pd-istii ,ca sa nu ne mai amagim spunand ca e vorba de pnl,au tupeu ordinar