miercuri, august 12, 2015

Program de NLP in Romania

COMUNICAT DE PRESA – Program de NLP in Romania, acreditat la nivel european. Invata sa eviti blocajele mentale si emotionale!

In contextul in care societatea moderna intampina din ce in ce mai multe probleme in viata personala, sociala si profesionala, cauzate in mare parte de stres, psihologii din Romania considera ca una dintre cele mai bune metode de redresare a situatiei este asa-zisa “programare neurolinvistica” (NLP).

Potrivit specialistilor, tehnicile NLP ii ajuta pe oameni sa evite blocajele, sa-si optimizeze comunicarea cu cei din jur, sa scada considerabil nivelul de stres si sa-si gaseasca echilibrul in viata. In Romania, astfel de cursuri inedite de Programare Neurolingvistica sunt organizate de Centrul Educational PsiHolistArt si vor avea loc in perioada 18 septembrie 2015 – 20 martie 2016. Programul de dezvoltare personala este atestat de Asociatia Romana de Programare Neurolingvistica si European Association of NLP si este elaborat si sustinut dupa toate rigorile internationale.

Niciun comentariu: