sâmbătă, august 01, 2015

Unitatea este puntea catre catre creator

                                                    Unitatea este puntea catre catre creator


Intrebare: De ce ar trebui sa imi ajut prietenul? De ce nu putem pur si simplu sa ne intoarcem inspre Creator si sa urcam cu ajutorul Luminii Inconjuratoare?

Raspuns: Nici unul din noi nu se poate intoarce inspre Lumina Inconjuratoare, Forta Superioara, Creator, decat daca se afla in locul spargerii, si are discernamantul conectarii cu grupul. Nu se poate contacta Lumina direct, din cauza lipsei de proprietati asemanatoare, chiar a celor opuse. Prin urmare este necesar sa se efectueze aceasta cerere impreuna cu ceilalti, sau in unitate, sau in lipsa ei.


Creatorul a creat dorinta de a primi si asta nu s-a schimbat. Este ceea ce numim Lumea Infinita unde toti existam impreuna. Dedesubt de Lumea Infinita existam in starea de separare neintentionata si neasteptata, total deconectati de spiritualitate. Aceste stari sunt incluse una in cealalta si se manifesta doar prin senzatiile noastre. Ca sa ating Infinitul trebuie sa fac urmatoarele: 1) sa vin la starea de separare, 2) sa descopar ruptura, 3) in sfarsit sa urc inspre locul in care suntem impreuna. Nu ma pot intoarce inspre Creator direct, stiind ca Creatorul este forta care exista in Kliul(vasul,dorinta) corectat. Si atunci fie cer putere pentru a fi corecat impreuna cu toti ceilalti, sau daca deja am castigat conectarea cu ceilalti ma intorc inspre Creator. Nu exista Creator fara creatura si nici Forta Superioara fara Kli(vas, doorinta).

Din minunata blogosfera o zi plina de bucurii, va doresc!

Niciun comentariu: