miercuri, august 19, 2015

Vitalin- produs naturist

Bine v-am gasit dragi mei cititori. In articolul de azi doresc sa va prezint un produs naturist, vitalin pe care l-am descoperit pe site-ul bioportal.ro. Se administreaza o pastila pe zi, si are rolul de a mentine sistemul nervos sanatos si, de asemenea mentine glicemia in valorile normale.

Bineinteles ca intrebarea este daca se pot lua medicamente naturiste de catre bolnavi de diabet?
Raspunsul la aceasta intrebare nu vi-l voi da eu, ci specialisti, care considera ca, de la caz la caz si atat timp cat nu se renunta la medicamentatia clasica, se pot lua.

Aceste produse naturiste sunt adjuvante ale unei diete echilibrate, dar spun specialisti, ele nu pot inlocui medicamentatia antidiabetica orala
Vitalin, caci despre acest produs este vorba, contine o "combinatie unica ce poate contribui la o functionarea normala a sistemului nervos, dar si la mentinerea in limite normale a glicemiei"
Mai trebuie subliniat si faptul ca un pacient cu diabet de tip 2 trebuie sa-si faca glicemia in permanenta pentru a preveni problemele sau alte complicati
In cazul in care boala este bine controlata, un pacient cu diabet de tip 2 poate sa-si faca testul de glicemie o singura data pe saptamana.

Acum, fac o paranteza si va spun ca eu unul am destule cunostinte care au diabet, sincer sa va spun nu am indraznit niciodata sa-i intreb daca folosesc produsele naturiste alaturi de medicamentatia clasica, ce stiu si am vazut este faptul ca duc in continuare o viata normala, ca cea de om sanatos. Daca nu stii, nu iti dai seama de faptul ca au diabet. Vazand acest produs, din curiozitate ii voi intreba.

Inchei paranteza si revin la Bioportal , care este cel mai mare supermarket online care comercializeaza in Romania produse naturale si produse bio.In acest moment exista peste 8000 de produse ce pot fi livrate catre clienti in maxim doua ore. bineinteles ca livrarea produsului se face printr-o firma de curierat.
Preturile sunt accesibile, iar garantia pentru produsele livrate este de suta la suta.


In incheiere, va invit sa va documentati despre gama de produse naturiste Bioportal.


Niciun comentariu: