miercuri, septembrie 02, 2015

Da la altii: tu decizi ce anume te face fericit

Singura parere despre viata ta care conteaza este a ta - tu decizi ce anume te face fericit, cum doresti sa traiesti, care sunt valorile tale si visele tale si in ce anume vrei sa iti investesti energia.
Nu permite nimanui sa iti spuna cum sa traiesti, ce ar trebui sa simti, ce sa faci sau sa nu faci.
Cel mai important lucru este sa iesi de pe "pilotul automat" care te determina sa alergi dupa lucruri care poate nu au nicio semnificatie reala pentru tine si nu iti aduc de fapt implinirea si fericirea.
Nu exista o lista de lucruri pe care trebuie sa le bifezi, decat cele pe care ti doresti tu, din tot sufletul tau, cu toate ca societatea si mentalitatea celor din jurul tau pun presiune asupra ta ca sa fii si sa traiesti dupa reteta prescrisa de ei.

Daca te uiti in jurul tau vei vedea ca majoritatea oamenilor functioneaza ca niste roboti cu programe preinstalate si isi traiesc viata dupa principiul "asa se face", fara se sa gandeasca prea mult daca li se potriveste sau nu viata pe care si-o construiesc. Iar de aici... apar dramele, nefericirea, tulburarile psihice si fizice - pentru ca nu om care nu traieste in acord cu sinele sau, nu poate sa fie nici fericit si nici sanatos.
Intreaba-te care este motivatia care sta la baza actiunilor tale si a felului in care iti construiesti viata, iar daca observi ca de fapt incerci sa obtii aprobarea celor din jur, sa te aliniezi la valorile altora sau functionezi si tu dupa principiul "asa se face", opreste-te. Ia-ti timp, reflecteaza, afla cine esti si ce iti doresti cu adevarat si apoi mergi cu hotarare si incredere pe acea cale.
Viata ta iti apartine!
Constientizeaza cu adevarat semnificatia acestei afirmatii si nu permite nimanui (nici programelor instalate de altii in mintea ta) sa traiesti o viata cu care nu rezonezi.

Sursa:Ursula Yvonne Sandner

Un comentariu:

Anonim spunea...

I feel that is among the such a lot vital information for me.

And i am satisfied reading your article. However want to statement on some basic things, The web site taste is ideal, the articles is actually great :
D. Excellent process, cheers

My weblog drone shadow strike hack ios