marți, octombrie 06, 2015

Class Cleaning ne-a curatat mocheta

 Sunt plecat din orasul natal, cu jobul vreo 4-5 luni in fiecare an. Seful ma trimite sa supervizez proiecte, sa tin traininguri noilor angajati, sa ma familiarizez cu noile tehnologii la targuri nationale, internationale si bonus, pentru ca sunt mana lui drepta, am in fiecare an concediu de o luna in strainatate, platit de firma. Sigur, la cat muncesc... in rest, merit aprecierea sefului, mai ales in expresia ei materiala.

In plus unele decizii mai importante mi-au fost lasate in sarcina pentru ca eu stiu cel mai bine sa coordonez echipa mea. In acest an, am avut sarcina de a deschide o filiala a firmei in Bucuresti. In aceasta filiala urma sa mai aducem cativa directori scoliti de noi la firma din localitate. Mi-am dorit ca sediu o cladire cu personalitate, care sa ne distinga ca firma si care sa vorbeasca prin ea insasi despre firma.
Am cautat timp de 2 luni cladirea perfecta, pana cand m-am hotarat sa-i prezint patronului viitorul sediu al filialei. Am ales o cladire construita cu vreo 20 de ani in urma, care avea o structura foarte rezistenta. Cu 3 etaje plus mansarda si 15 camere, din care 3 birouri mari pentru directori, ne-a costat doar vreo trei sute de mii de euro, cu tot cu mobila si aparatura de birou. De asemenea a trebuit sa apelam si la una din firmele de profil, din Bucuresti, Class Cleaning, ca sa spalam mocheta ...de la intrare. Am fost foarte multumiti de cum arata dupa spalare.

Am cautat sa aiba o sala pe care sa o folosim pentru conferinte, o camera pe care angajatii sa o poata folosi ca sala de sport si o camera in care sa instalam o masa de biliard si una de tenis de masa, pentru ca in pauze angajatii nostri sa se poata deconecta complet de la ceea ce faceau. Atat baile de serviciu cat si baia unde angajatii sa poata face un dus dupa ce trag de fiare erau dotate cu obiecte sanitare moderne, ceea ce m-a mirat initial, a fost aceasta marca fiind mai mult prezenta prin Europa Centrala si de Est...
Seful a fost surprins ca am reusit sa cheltuit atat de putin la deschiderea pe o noua piata, si nu mai este nevoie sa spun ca surprinderea sefului s-a soldat si cu un bonus pentru mine. Bonusul a fost un Seat Cupra 280, o masina pe care mi-am dorit-o inca de la lansare si pe care am avut ocazia sa o conduc destul de mult in afara, intrucat in Romania nu prea sunt drumuri pe care sa conduci asa o bijuterie de masina.