joi, octombrie 15, 2015

Mijlocul de transport potrivit. Patrulele DTRM.

Luna octombrie vine cu trei patrule DTRM Romania in trei parcuri bucurestene. Mai precis in data de 17 octombrie 2015, asta e sambata, trei patrule Do The Right Mix România vor fi prezente intre orele 14.oo- 17.oo in trei mari parcuri ale Bucurestiului: Parcul Tineretului, Parcul Herastrau si Parcul Titan
Daca sunteti din Bucuresti si sambata nu prea aveti ce face, eu, va indemn sa mergeti in unul din parcurile mentionate mai sus, salutati una din patrulele Do The Right Romania si intrati in competitia pentru castigarea unui VOUCHER Decathlon, a carui valoare e de 200 de lei!


Cum se participa?
Se completeaza un chestionar scurt ( raspundeti practic la sase intrebari ). Chestionarul il gasiti la unul din reprezentatii Do The Right Mix pe care ii veti recunoaste cu siguranta in cele 3 parcuri, in intervalul orar 14:00-17:00.

Ce se poate castiga?

Unul din cele trei voucher Decathlon de 200 de lei. Fiecare parc avand un castigator.

Cum devii castigator?

Printr-o tragere la sorti. In termen de 30 de zile castigatorii celor 3 vouchere, vor fi anuntati pe pagina de Facebook Do The Right Mix România

A!sadar, sambata in unul din parcurile Herastrau, Titan sau Tineretului puteti sa socializati cu patrulele  Do The Right Mix România pe subiectul: Mijlocul de transport potrivit.

Din blogosfera romaneasca imi doresc ca macar unul dintre voi sa fie castigatorul unui voucher DECATHLON.

Niciun comentariu: