marți, decembrie 15, 2015

Au coborat ciobanii - Johannis sta pitit la Cotroceni!

Au coborat ciobanii de la munte! Guvernul Meu a bagat-o pe maneca ...a dat bir cu fugiti, ei sunt viteji doar la televizor si-atat...Unde e ministra de finante? Au venit saraci sa-si ridice salariul...aia doi lei!!!
Mii de ciobani au rupt cordonul de jandarmi, au trecut de gardul parlamentului și au intrat în curte. Jandarmii au dat cu gaz lacrimogen. E o hărmălaie asurzitoare - clopote, trompete, sirene de poliție, "hoții, hoții, hoții." "Jos Johannis!" 

De ce jandarmeria nu a dat cu gaze lacrimogene cand tineri frumosi si inteligenti care au "iesit" la daramat de guvern si prim-ministru legitim?

Vanatoarea, in sec.XXI, este o forma de manifestare a unei boli mintale! Nu se poate invoca nici foamea omului si cu atat mai putin implicarea in "parghiile" naturale! Sa ajungem sa ucidem cainii pentru ca unii cred ca acestia starpesc "vanatul" mi se pare o imbecilitate fara margini! Acelasi lucru s-a intamplat acum doi ani cand s-a votat legea canicidului! Acum, ca s-au terminat maidanezii, au trecut la cainii din curtile oamenilor?!


3 comentarii:

axasport spunea...

Nu puteau sa mearga la vinatoare si la chefuri de cainii ciobanilor. Si atunci ce si-au zis. Hai sa dam o lege sa stirpim caini sa putem sa ne facem damblaua cu vinatoarea. Astea sint canalile de LIBERALI!

borceablog spunea...

Sa dea cu ciomegele in carca lor,poate vor casca ochii sa vada ce-i asteapta in viitor. Romanii se trezesc incet,incet!

florentin spunea...

Au dreptate. Pentru niste nemernici de vanatori, distrugem oieritul. Sa cerem interzicerea vanatorii. Asta mi se pare corect!