marți, decembrie 29, 2015

Johannis poate fi trimis in judecata pentru fals in declaratii

Emil Hurezeanu nu numai că este cetățean german ca și Klaus Johannis care vrea să-l trimită ambasador în Germania, dar este și asociat în firma «Emi Consult» cu Michael Schmidt, cetățean german, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.
Omul de afaceri Micahel Horst Schmidt deține și firma «Automobile Bavaria Group», care vinde în Romania masini BMW. El este cel care i-a pus la dispoziție lui Johannis un apartament în selectul cartier bucurestean Primaverii pentru a-l folosi în campania prezidențială

Tot Schmidt a oferit gratuit un autoriturism BMW primăriei Sibiului, pe vremea când primar era Johannis.
Reamintesc cititorilor acestui blog, că alegerea lui Klaus Johannis în funcția de președinte al României s-a făcut prin ocolirea Constituției care prevede expres că persoanele care au dublă cetățenie, nu pot ocupa funcții în Statul Român decât până la nivel de primar și în consecință Klaus Johannis este un președinte impostor, care n-a declarat în momentul depunerii candidaturi că are și cetățenie germană, ceea ce conduce automat la anularea lui ca președinte.
Mai mult, el poate fi trimis și în judecată pentru fals în declarații oficiale Asta daca in Romania ar fi justitie!
Revenind la Hurezeanu va reamintesc ce spune acesta, in septembrie 2014, in campania electorala"S-ar putea ca Iohannis, cu Sibiul acesta, sa aiba mijloacele administrative. Ponta nu a facut dovada mijloacelor sale. E mai mult mostenitor de drept divin. A fost la UTC, la TSD si acum aici"
Asadar, el este cel care arunca in media informatia, care a fost preluata ca si slogan: "Ponta e comunist!" si "Vin comunistii la putere". 
Hurezeanu, in opinia mea,  a avut o atitudine mai mult decat ciudata, in total contrast cu ceea ce presupunea atitudinea unui rebel impotriva comunismului. Faptul ca dupa decembrie 1989 s-a afisat cu personaje dubioase, dusmanoase democratiei, ma face sa-l banuiesc ca fuga sa in Germania, pe timpul lui Ceausescu, a fost o manevra a Securitatii pentru a-si implanta un agent in "inima" Europei.





2 comentarii:

bazarnews spunea...

Cum se face ca unul care era la Europa Libera, sta apoi la usa lui bombonel pentru a primi ceva firimituri?
Asta a fost turnator toata viata lui, sau a fost securist (ceea ce este cam acelasi lucru).
Dar de la un presedinte ca asta pentru care conteaza masina de lux, avionul de lux, biucataria de lux, de ce nu m/as astepta la un ambasador.... turnator?
El ce era la grivco?

axasport spunea...

...vrea sa fie acum omul lui Johannis.

Cine a fost cindva omul lui Nastase are vreo musca securistica pe caciula? vreo pata sinistra in dosarul CNSAS?
ar fi bine sa ne documentam cu totii inainte de a fi nominalizat ditamai ambasadorul si sa crape buba la Berlin.