marți, aprilie 26, 2016

Interfoanele de bloc o solutie antiefractie


Interfon de bloc, interfoane audio, interfoane Electra.


Pentru cei care locuiesc intr-un apartament de bloc, dar si pentru cei care locuiesc la casa recomand Link1, pentru ca musafiri nepoftiti sa nu poata creea surprize neplacute. De ce, interfoane Electra?
Am ales sa va recomand un interfon de bloc, de la Electra deoarece, eu am asa ceva si sunt foarte multumit. Este un interfon audio, de ultima generatie.


Gandindu-ma acum la cate probleme sunt in tara, legate de spargerile locuintelor nu pot sa nu afirm ca lipsa unor sisteme de supraveghere sau alte solutii antiefractie, nu face decat sa le creeze conditiile prielnice infractorilor.
Consider ca la cei de la Electrainstal, unde, in opinia mea, se gasesc cele mai bune solutii antiefractie, aveti de ales diferite modele de interfoane audio, interfon apartament, interfon scara bloc.

Interfon apartament, interfon pret


In functie de locuinta ( apartament sau casa) se poate opta pentru un anumit tip de interfon, iar cei de la Electrainstal, cu aproape 25 de ani de experienta, va pot sfatui daca apelati gratuit la numarul de telefon 0740.971.206 (pentru cei care locuiesc in Bucuresti)

Cred ca multi dintre voi, aveti probleme legate de buget si va ganditi ca un interfon costa foarte mult. In opinia mea, ganditi gresit, deoarece o investitie de acest gen va pune in siguranta munca. Intr-adevar costurile pentru achizitia si instalarea unor interfoane de bloc sunt mai ridicate decat cele de la o casa.

In fotografia atasata e un interfon de casa. Aceste tip de interfoane de la Electrainstal, este asemanator celui pe care il am si eu.

Acum pot sa va spun ca atunci cand m-am hotarit ca trebuie sa fac ceva pentru a-mi proteja locuinta, unii dintre amici m-au sfatuit. Pererile erau impartite intre cei care considera un interfon apartament foarte util si altii care consider un sistem de alarma mult mai eficient. In cele din urma decizia mi-a apartinut si-o stiti si voi, acum.
Nu zic ca un sistem de alarma n-ar fi eficient, ci zic ca interfoanele de la Electroinstal imi ofera siguranta.
Asadar, alegerea va apartine.

PS. Va invit sa cititi un articol convingator despre interfoane intelilente marca Electra, in ziarul Financiarul.


Niciun comentariu: