vineri, mai 20, 2016

Telekom Romania sustine cea de-a doua editie a Maratonului International Brasov

Comunicat de presa - Telekom Romania sustine cea de-a doua editie a Maratonului International Brasov

Pentru prima data in Romania, maratonistii vor avea parte de un traseu format dintr-o singura tura, de 42,195km, masurat de delegatul tehnic Paolo Ottone si acreditat oficial AIMS (Association of International of Marathons and Distance Races)
Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, taxele stranse la proba de 5 km si 15% din valoarea taxei la probele din competitie (maraton, stafeta, semimaraton si 10 km) vor fi donate unei cauze caritabile

Telekom Romania sustine a doua editie a Maratonului International Brasov care va avea loc pe data de 29 mai 2016, ca parte a campaniei „Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom Romania. 

Pentru prima data in Romania, alergatorii impatimiti de cursele lungi vor avea parte de un traseu format dintr-o singura tura, marcat si acreditat oficial AIMS, care va trece pe langa cele mai importante obiective turistice din Brasov si va iesi in afara orasului, oferindu-le participantilor o perspectiva deosebita cu peisajul montan.

Maratonul International Brasov este oficial inscris in lista evenimentelor internationale de acest gen si, de aceea, la aceasta editie vor participa alergatori din mai multe tari, precum: Canada, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Polonia, Rusia, Scotia, Suedia, USA. 

Pasionatii de alergare se pot inscrie la urmatoarele probe, in limita unui numar cumulat de 2000 locuri:
- Proba de maraton (42,195 km) 
- Proba de semimaraton (21,097 km) 
- Cursa de 10 km
- Cursa de 5 km
- Ştafeta (4 x 10,5 km)
- Curse speciale de 500 m si 1 km pentru copiii cu varste intre 4 si 14 ani

Inscrierea se face online, pe site-ul Maratonului Brasov, in perioada 29 februarie - 22 mai, dupa consultarea prealabila a Regulamentului disponibil. In momentul inscrierii, participantii sunt rugati sa mentioneze cursa la care doresc sa participe.

Taxele de participare variaza intre 20 de lei (cursa de 5 km) si 320 de lei (cursa de stafeta), in functie de perioada si proba la care se inscriu participantii. Pentru cursele de copii nu exista taxa de participare.

Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, taxele stranse la proba de 5 km si 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, stafeta, semi-maraton si proba de 10 km), vor fi donate in beneficiul copiilor cu autism din cadrul Asociatiei „Copiii de Cristal”.

„Suntem foarte bucurosi ca prima editie a Maratonului International Brasov a avut un mare succes, fapt demonstrat si de numeroasele solicitari de inscriere primite de la alergatori din alte tari. Prin programul „Miscarea face bine” sustinem de sase ani sportul si un stil de viata sanatos si, in acelasi timp, sprijinim diverse cauze sociale. De aceea, va invitam si in acest an sa participati alaturi de noi in numar cat mai mare”, spune Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Maratonul International Brasov este organizat de Asociatia „sapte Scari” Brasov, in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Judetean Brasov, Agentia Metropolitana Brasov, Federatia Romana de Atletism (parteneri institutionali), Urban Invest, Ciuc Natur Radler, Herbalife, Kronospan, S-Karp, Coresi, Paradisul Acvatic (parteneri) si Dolce Sport, Radio 21, Mytex.ro, Transilvania Expres, Running Mag (parteneri media).

Mai multe detalii despre eveniment, precum si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina Maratonului International Brasov. 

Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii inovatoare, fixe si mobile, pentru o comunitate extinsa de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. 
 
In 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil intr-o forma simplificata, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. MagentaONE inseamna un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania si-a consolidat pozitia de lider in furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C pentru companiile din Romania.
Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania. 
 
Telekom este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial in industria telecomunicatiilor, cu peste 156 milioane de clienti pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe si peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari si are circa 225.000 angajati la nivel mondial.  

Despre Fundatia Telekom Romania
Fundatia Telekom Romania este o organizatie non-profit care sprijina diferite categorii de persoane aflate in situatii speciale, cauze sociale, copii diagnosticati cu boli grave, tineri talentati si raspunde apelurilor umanitare in cazul calamitatilor naturale. Fundatia Telekom Romania se implica activ in identificarea oportunitatilor, dar si in rezolvarea situatiilor sociale dificile care apar in comunitate.

Despre Asociatia Sapte Scari
Asociatia Sapte Scari urmareste dezvoltarea unui program amplu de initiere si formare de lideri ecologici atat la nivel local, cat si national. De asemenea, sustine dezvoltarea sportului la nivel local prin organizarea de evenimente sportive de masa.

Niciun comentariu: