luni, iunie 20, 2016

Cadouri. Cadouri business

Cosuri cadou. Cadouri business


Dragii mei, astazi am sa va vorbesc despre doua lucruri important si dragi oricaruia dintre noi, indiferent de varsta: despre sarbatorile din viata fiecaruia si despre cosuri cadou .

Cadouri corporate, cosuri cadou.

Daca cumva va imaginati ca am sa bat campii despre sarbatoare de la sfarsitul anului, va anunt ca nu-i asa. Cosuri cadouri corporate pot fi cumparate de pe site-ul debonire.ro si oferite drept cadou la orice eveniment. Zi de nastere sau un eveniment al unei firme, pot fi momente in care se poate decide achizitia unui asemenea cadou.


Cadouri pentru firme, cadouri corporate personalizate.

Bineinteles ca pot fi si cadouri corporate personalizate. Spuneam mai sus ca un cadou corporate se poate oferi de catre orice firma la aniversare ei. E un lucru firesc ce se practica afara si a fost preluat de ceva vreme si de catre firmele din Romania.


Poate pentru unii este imposibil, sa ofera cosuri cadou corporate, dar toata lumea trebuie sa stie ca exista asemenea posibilitati. O firma poate comanda "cosuri cadou" pentru angajatii sai sau "cadouri pentru firme" partenere. Este posibil datorita celor de la Debonaire. Trebuie sa se vrea. Tot pe site gasim si anumite sfaturi.


Asadar, sa continuam impreuna navigare pe site-ul amintit. Cine nu viseaza sa aiba propria lui afacere? Cred ca majoritatea! Diferenta de la vis la realitate e mare, dar cu ambitie unii reusesc. Iar, pentru cei care vor sa ramana in aceasta zona, trebuie sa aiba grija de parteneri de afaceri, de angajati, etc. Pentru ei sfatul meu este sa ofere din cand in cand si niste:  Aici gasiti idei pentru cadouri corporate pentru angajati

Avantajele achizitie de pe Debonaire:

- este un magazin online specializat pe acest domeniu, al cadourilor, nefiind nevoit sa cumperi din mai multe locuri pentru a oferi un cos cadou.
- este o prezenta noua, in online-ul romanesc, 2 ani, dar lucrul bine facut a dus la crearea unui portofoliu de clienti fideli.
- Debonaire cadouri business are semnate parteneriate cu furnizori din Belgia, Franta, Germania, Italia, Danemarca si Scotia.

Asadar, pentru cosuri cadouri corporate, cadouri business, cadouri pentru firme, cadouri corporate personalizate, nu ezitati sa contactati specialisti de la Debonaire.



Un comentariu:

azi spunea...

interesant...
Am primit de Craciun un asemenea cos de cadou, dar nu am realizat ca pot di comandate in online.