vineri, iunie 24, 2016

Carrefour Romania, sprijina agricultorii locali

In magazinele Carrefour din toata tara, clientii pot gasi zilnic cele mai proaspete legume si fructe, aduse direct din gradinile producatorilor romani cu care lucram.
Pentru a putea oferi gustul autentic romanesc al produselor de calitate, Carrefour Romania a dezvoltat in ultimii 14 ani parteneriate solide cu peste 340 de fermieri din toate regiunile tarii.

In plus, pe rafturile magazinelor noastre ajunge 100% din productia lor la preturi avantajoase si pentru cumparatori si pentru fermieri.
In acest context, in perioada 23 iunie - 13 iulie, Carrefour Romania isi propune sa evidentieze importanta acestui parteneriat cu agricultorii locali, oferind astfel un suport in plus acestora.

Domnul Florin Stoian, din judetul Constanta, este unul dintre producatorii romani cu care Carrefour colaboreaza din 2007. Legumele cultivate de dumnealui se pot gasi proaspete in magazinele noastre.

“Ferma Stoian are o colaborare veche de 9 ani cu Carrefour alaturi de care a crescut si s-a dezvoltat in timp. Aici facem agricultura conventionala, ferma noastra fiind certificata pentru bunele practici urmarind cu atentie si facand analize periodice pentru ca produsele sa pastreze gustul si savoarea legumelor de odinioara. Prin parteneriatul cu Carrefour, Ferma Stoian a avut oportunitatea de a aduce pe mesele romanilor din toata tara legume sanatoase de unde si motto-ul fermei «Legume sanatoase intr-un corp sanatos»”, spune domnul Florin Stoian, administratorul Fermei Stoian si cel care a preluat fraiele afacerii dupa ce tatal sau, domnul Vasile Stoian a pus bazele fermei.

Niciun comentariu: