miercuri, iunie 15, 2016

Primul meu ceas

Ceasuri pentru femei. 


Cand eram mai mic mergeau cam de doua ori pe an cu masina, cu familia, la Timisoara sa ne cumparam alimente. Era curios cum acolo gaseai la liber cafea, sucuri fel de fel si carne... dar pe langa astea se gaseau si electronice, ceasuri femei care in restul tarii cam lipseau. A, era sa uit, tot acolo gaseai si casete cu muzica interzisa. Pen vremea aceea sa faci cadou un ceas de dama, era un lucru extravagant.


Primul meu ceas

Aduceau sarbii niste ceasuri electronice (ceasuri barbatesti si ceasuri pentru femei) la piata din Timisoara asa de frumoase de nu iti venea sa crezi, si imi aduc de aminte cu drag si acum de unul dintre modele care canta 7 melodii, iar acele melodii erau marsuri sau imnuri americane... si cei care aveam asa ceva eram tare mandrii.

Sa va mai spun ca, vecinul cu care mergeam de obicei cu masina, aducea mai mult marfa sa vinda aici in zona cu suprapret, guma de mestecat, cafea ness si ceasuri barbati, ceasuri dama si toti copii erau fericiti cand auzeau ca pleaca la Timisoara dupa marfa ca stiau ca o sa aduca iar bunatati...

Cred ca primul meu ceas electronic cu 7 melodii de la el l-am luat, si am fost foarte incantat, dupa mine si-a luat si prietenul meu Daniel.

Ceas de dama

Acum, lasand la o parte amintirile, am vazut ca ceasurile continua sa fie purtate de oameni. Un ceas de dama poate fi o solutie pentru un cadou.
Ceasmania este un magazin online pe care se gasesc ceasuri pentru femei de firma; John Rothmann sau Viceroy. Achizitia unui ceas de dama, poate fi facuta direct din magazinul online, livrarea putand fi efectuata in aceeasi zi pentru Bucuresti. Fan Curier este serviciul de curierat pein care se face livrarea produselor achizitionate de pe site-ul: https://ceasmania.ro

Pentru toate ceasurile exista garantie. Modalitatile de plata pe ceasmania.ro sunt cele cunoscute deja: plata ramburs, plata cu cardul sau plata cash la sediul magazinului.

Niciun comentariu: