luni, iulie 25, 2016

Banii, in campaniile elctorale

Campaniile electorale nu sunt suficient de educative si instructive incat sa fie finantate din bani publici. Desigur, n-ar trebui sa fie finantate nici din bani proveniti de pe urma supravegherii unor lucrari care nu exista. Ii dau dreptate doamnei Clotilde Armand.
Romania are nevoie sa-si dirijeze banii catre constructia de scoli si spitale. Dar si banii platiti de statul roman unor companii abonate la contracte cu statul ar putea sa meargă tot catre scoli si spitale. Iar daca lucrurile supravegheate nici nu s-au derulat, banii ar fi trebuit obligatoriu restituiti si indreptati catre scoli si spitale. Parerea unui cetatean care nu va recupera nici un ban de la stat de pe urma campaniei electorale.

PSCampaniile electorale sunt fara sens din moment ce, cetatenii nu au nici o parghie prin care sa "pedepseasca" minciunile spuse in campanie de cei ce ajung ulterior sa fie alesi. Interesant e ca "statul" finanteaza campaniile electorale tocmai a celor ce nu ar mai avea nevoie de ele, adica cei ce sunt deja in "parlament" si dovedesc "pe viu" de ce sunt in stare. Ce rost mai are sa isi faca campanie electorala partidele ce au ajuns deja in postura sa puna ceva in practica.ica ?

Un comentariu:

Laura Lena spunea...

Deocamdată, Ministerului Sănătăţii i-au fost alocate 34 de milioane de euro pentru "combaterea corupţiei". Cam cât un sfert de spital cu 500 de paturi.