marți, iulie 12, 2016

O vacanta pe litoralul Bulgariei


O vacanta pe litoralul Bulgariei cu ajutorul Genius Travel

Este pe bune.Titlul pe care l-am pus acestui articol mi-a venit dupa ce in ultimele zile soarele a inceput sa fie din ce in ce mai puternic.Vara asta e una cu zile caniculare. Dupa o saptamana nebuna de temperaturii ridicate, am facut rezervare la Genius Travel. Asta, gandindu-am ca toata vara, va fi una caniculara, cu temperaturi insuportabile, iar litoralul Bulgariei, ar fi o solutie ieftina.


Oferte pentru cazare in Bulgaria

Da!!! Stiu, poate nu e asa! Dar, eu tot ma gandesc la vacanta in Bulgaria . Undeva pe la sfarsit de iulie, inceput de august, as cam vrea, sa merg pe litoralul Bulgariei. Si, normal ca am apelat la mijlocul cel mai usor de informarea a celor care nu prea au timp sa strabata orasul, dupa ofertele unei agentii clasice..Asadar, am intrat pe internet, pentru a vizualiza: oferte pentru cazare in Bulgaria...

In cautarile mele am dat de site-ul www.geniustravel.ro ! O noutate pentru mine aceasta agentie de turism. Habar n-aveam de existenta ei, in online cu toate ca eu accesez foarte des paginile cu oferte din turism.
Am gasit rapid un pachet de:vacanta in Bulgaria. Tarifele sunt accesibile chiar daca ne aflam in plin sezon estival si litoralul Bulgariei este aglomerat

Sunt foarte multe oferte, avand destinatii diferite, eu le-am vazut pe site, dar cateva lucruri despre Genius Travel, as dori acum sa va mai spun:
Aceasta e una din agentiile de turism romanesti care ofera pachete speciale cum sunt: oferte early booking si oferte last minute, fie ca vorbim de litoralul Bulgariei, fie de o alta destinatie.

Vacanta in Bulgaria si oferta pentru cazare in Bulgaria, de la Genius Travel


1.  Ofertele last minute sunt oferte care sunt lansate cu putin timp inaintea de data plecarii, avand preturi care scad pana la 50%.

2. Ofertele early booking, sunt ofertele lansate cu multe luni inainte de perioada vacantelor, avand reduceri ce ajung si la 35%. In acest caz, exista avantajul planificari vacantei si a bugetului destinat acesteia..

Important: La Geniu Travel vacanta in Bulgaria se poate achita si in rate!

Sfatul meu este sa alegeti sunny beach Bulgaria, prin intermediul Genius Travel.


Un comentariu:

Alin spunea...

Bulgaria e destinatia vacantelor mele...