miercuri, septembrie 07, 2016

Ciolos-tupeu

Guvernul Ciolos si-a infrant timiditatea. Modificarea codului fiscal de catre un guvern tehnocrat, fara dezbatere publica e chiar o dovada de tupeu politic. Un oximoron, daca ne gandim ca guvernul e apolitic. Premierul insusi a vorbit in nenumarate randuri despre mandatul limitat al acestui executiv, a carui misiune era sa asigure buna functionare a tarii, pana la alegeri si sa deschida portile raiului comunicarii cu societatea civila. La randul ei, societatea civila a devenit si ea, in parte, nefrecventabila...
Cine stie ce ar mai putea aparea si despre Tudor Chirila, pe Liviu Mihaiu nu-l mai are la suflet preoteasa Clotilde Armand. Pe scurt, sictir societate civila! Intre timp, Bucurestiul se impanzeste de portetele domnului Ciolos, iar bloggeri sistemului ma injura pentru articolele mele. Nu dragi colegi, nu sunt in campanie. Sunt liber sa spun ce cred! Nu mai stiti cum e asta? Nu e deloc rau.

Un comentariu:

e-provincia spunea...

daca romanii dorm ! asa le trebuie ! stau si comenteaza pe FB in loc sa aiba reactie la ORICE deraiere a guvernului sau a Parlamentului !