vineri, februarie 03, 2017

Internetul, raiul băieților care trăiesc din manipulare

Tineretul de astazi este usor de manipulat asa cum am fost si noi contra la orice. Diferenta dintre noi si cei ce sunt manipulati este ca noi ne interesam de ce e bine sau nu sa iesi la protest, dupa ce am facut revolutia ca ei sa fie liberi. Noi am protestata si ne-am asumat riscuri impotriva SECURITATII. Azi se protesteaza pentru apararea SECURITATII.
 In ziua de azi e un lider precum Iohannis care spune ca a pierdut, dar trebuie sa castige prin smenareala
cu strada. Pentru ca la vot au pierdut, ei ies ba ca ordonanta nu e buna, li se explica e buna atunci a dat-o noaptea ca si cum noaptea nu se poate pentru ca nu e zi si nu se vede... pretexte.
Ei tineri trebuie sa fie in strada, chiar daca li s-au dat anumite drepturi, pentru ca trebuie sa traim cu politia politica sri-dna
Da! ...tineri de azi vor un stat al procurorilor, vor un Stat SECURISTIC_MAFIOT si sa fie condusi de Noua-Securitate, care este acum in plina desfasurare de forte. Oricum nu citesc, nu se intereseaza, nu iau informatii din surse sigure, spune cineva ca e rau ca ordonanta, nu e buna nu se intreaba de ce? Ca si cum copii facuti noaptea nu sunt buni, mancarea facuta noaptea, nu e buna si in general ce se face noaptea bine nu e bun, ca este facut noaptea. 
Deci traim in noaptea minti sa iti doresti sa fii condus de SECURITATE!

Un comentariu:

mirel spunea...

Mintea omenească nu este pregătită (încă) pentru un asemenea asalt al informației. Acești manipulați ai internetului sunt în general prăzi ușoare pentru excroci și produse ieftine și proaste. Soluția nu este renunțarea la internet, ci lectura câte unei cărți bune (tipărită pe hârtie, de preferință), să zicem săptămânal.