marți, martie 07, 2017

Romania. Eurovision 2017

Ilinca Băncilă şi Alex Florea au câştigat Finala Eurovision România. Cei doi ne vor reprezenta la concursul care va avea lor în luna mai la Kiev. Tinerii, amândoi foşti concurenţi la "Vocea Românaiei", concursul muzical de la Pro Tv, au primit şi un CEC de 5.000 euro, sumă destinată pregătirii show-ului pentru finala internaţională, din Ucraina.

Câştigătorul Eurovision România a avut un profesor bun. Alex Florea a început să cânte în adolescenţă, sub îndrumarea lui Mihai Trăistariu, şi el concurent în lupta pentru Kiev. Celebrul artist l-a îndreptat pe căştigător către o şcoală de muzică şi apoi către festivaluri. În prezent, Alex urmează masterul la Facultatea de Arte, Secţia Teatru din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa. A cântat la X Factor în 2014, iar în 2015 s-a înscris şi la Vocea României.
Eurovision 2017 va avea loc la Kiev, iar reprezentanţii ţării noastre va concura în prima parte a celei de-a doua semifinale.

Un comentariu:

calarasiunu spunea...

SUCCES! Euroceofiel, o mare gogomănie, frați surori și prostituție, un bordel, asta e! Succes România în această mocirlă!