marți, mai 16, 2017

Nu permite nimanui sa iti controleze viata.

Nu permite nimanui sa iti controleze viata. Indiferent in ce relatie esti cu un om - fie ca iti este parinte, partener de viata, prieten, etc., nimeni nu are dreptul sa iti spuna cum sa traiesti, cum sa gandesti sau ce sa faci cu viata ta.
Devino imun la manipulare si santaj emotional - adica la acele discursuri al caror scop este sa te faca sa te simti vinovat, rusinat sau care iti induc frica daca indraznesti sa nu faci cum ti se spune.

Mult prea multi oameni traiesc cu aripile frante pentru ca au ascultat de sfaturile, opiniile, cerintele si dorintele celor din jur. Nu fi si tu unul dintre ei.
Sa ai mereu in minte ca viata ta iti apartine. Indiferent ce decizii iei, asigura-te doar ca ele sunt in acord cu visurile tale. Ale tale, nu ale altora.
Ai dreptul sa gresesti, sa te razgandesti, sa schimbi calea pe care mergi ori de cate ori simti ca vrei sa faci asta. Singurele persoane de care esti responsabil cu adevarat esti tu insuti si copiii pe care i-ai adus pe lume. Nu accepta sa te lasi impovarat de pretentiile si asteptarile pe care le au de la tine alti adulti.
sursa articolui: Ursula Sandner

Niciun comentariu: