miercuri, iunie 07, 2017

Mega Shop Online Românesc

Afacerile din online sunt in crestere!

Este, desigur parerea mea, in ceea ce va voi spune, in aceasta postare si are la baza statisticile din ultimii ani, iar ca exemplu de site, pentru a va demostra ca, afacerile din online sunt in crestere, aveti: www.mero.info, un Mega Shop Online Românesc!
Acum, sa-ti muti afacerea pe internet este in ziua de azi o necesitate  Afacerea, chiar daca esti la inceput si este o afacere mica sau se incadreaza in categoria celor mijloci, in ziua de azi e util si important sa fi prezent pe internet sau cum se mai spune in online. Internetul a devenit o unealta foarte eficienta si pentru cel care are un business dar si pentru noi, ca si clienti, deoarece nu mai esti nevoit sa umblii dintr-o locatie intr-o alta pentru a-ti prezenta ofertele. Mai mult de atat nu trebuie sa mai alergi pe la diferit ziare, ca anuntul tau sa fie vizibil.

In ziua de azi iti poti prezenta produsele si oferta, foarte simplu prin intermediul uni site. Ca sa-ti realizezi un site, daca ai cunostinte minime il poti face chiar tu, daca nu ai aceste cunostinte poti apela la firme specializate care ti-l vor creea destul de repede. Dupa creeare site-ului sau a magazinului online, tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare ca motoarele de cautare sa te poata indexa si sa iti vinzi produsele catre publicul caruia i te adresezi. O alta solutie este ca magazinul tau sa fie prezent pe blogul Mega Shop Online Românesc: www.mero.info.


Indiferent de solutia pe care o vei alege, ca te apuci tu de crearea unui magazin online sau apelezi la profesionisti sa-ti faca un site de prezentare, toate acestea duc spre cresterea profitului tau.
Cum am vazut  eu, multi, dupa ce si-au dat seama de potentialul urias, pe care il are internetul au inceput sa fie prezenti si au invatat sa profite, in beneficiul business-ului lor, de avantajul mediului online si, mai mult de atat au inceput si anumite campanii publicitare care le pot atrage mai multi clienti.

Azi, navigand pe internet am dat de Mega Shop Online Românesc.Cu siguranta ca dupa numele lui v-ati dat seama carei categorii ii se adreseaza. Dar, nu despre asta discutam, ci despre faprul ca tot mai multe afaceri se muta pe internet si site-ul desscoperit de mine gazduieste magazinele online romanesti. Nu vad ce e rau in asta. De ce sa te limitezi la piata locala cand ai posibilitatea sa-ti faci cunoscuta oferta pe plan national, iar prin intermediul unei firme de curierat, produsele sa ajunga in orice colt al tarii.
Ca si concluzie, in ziua de azi internetul reprezinta o oportunitate de marirea a numarului de clienti, indiferent de serviciile si produsele pe care le oferi. A neglija aceasta oportunitate, in opinia mea este o greseala!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am vazut o invazie de site-uri, magazine online de haine, de electrocasnice, de bijuterii, etc. Fiecare vine cu ceva nou si deosebit: unii au haine de firma, altii au cele mai ieftine electrocasnice, altii au cele mai frumoase bijuterii, altii pe cele mai serioase. Fiecare are ceva in plus, dar sa le grupezi pe un singur blog mi se pare o idee super!

Anonim spunea...

interesant, am vizitat si mi-a fost de mare ajutor