vineri, iunie 16, 2017

S. Grindeanu, imparatul care este...

Bravo, ALDE! Retragerea sprijinului politic Guvernului Grindeanu( mai concret dlui Grindeanu) este decizia corecta. As fi dorit sa nu ii acordati niciodata sprijinul, dar mai bine mai tarziu -decat niciodata.
Liberalii adevarati (ALDE) nu pot sustine in fruntea tarii oameni fara respect pentru valorile fundamentale ale democratiei liberale.
Dnul Grindeanu nici macar nu a inteles ca nu se reprezinta pe sine, ci reprezinta un mandat de incredere acordat de catre cetatenii care au votat coalitia majoritara.

Probabil ca nici nu a inteles care este forma de guvernamant in Romania.
Sper ca dnul Grindeanu sa nu se lege cu lanturi de usa biroului din Palatul Victoria...nu de alta ,dar s-ar putea sa nu vina nimeni sa il dezlege, fiindca nimanui nu ii plac tradatorii, nici macar celor in favoarea carora a fost facuta tradarea.

2 comentarii:

e-provincia spunea...

Fara sprijinul partidului , nimeni nu poate sechestra o functie in care a fost numit sau sa se comporte ca si cum acea functie este mostenire de familie , deoarece nu mai reprezinta pe nimeni.
Inainte de toate sunt principiile si daca le incalcam in numele stabilitatii , sa nu uitam ca si Coreea de Nord are un guvern stabil.

calarasiunu.net spunea...

Urat din partea lor! Asta confirma ca in continuare conducerea ascunde fapti ca suntem o colonie si ca n-o sa faca nimic in sensul votului primi. That's sad, very sad! Si cand vor fi trasi la raspundere va fi macel!