marți, septembrie 19, 2017

Cum poti anunta toata populatia de urgia care va veni ?

Vara a lovit cu furtuna din vestul tarii care s-a lasat cu 8 morti si peste 60 de raniti. Ramanem cu drama familiilor si mai nou cu drama informationala. Bun, cum poti anunta toata populatia de urgia care va veni ? Televiziunile, siteurile, o aplicatie, desi nu toata lumea are smartphone si stie sa descarce aplicatii, ar mai fi batutul din usa in usa, dar la rapiditatea cu care se schimba lucrurile uneori e aproape imposibil. Ma intreb ce se intampla in satele de munte, nu cele de la ses, astea sunt mai grupate, dar la munte unde e o casa pe un deal, alta pe celalalt?
Sa mearga primarul si secretara din casa in casa ? Na, ca merge si cu bisericile, sa bata clopotele, nu ? Si faza cu uraganul nu tine, e un alt tip. 
Inca nu le stim pe toate, nu ?

3 comentarii:

borcea spunea...

Si mai sunt sate cum sun in Caras _Severin care nu au nici biserica si nu au spital scoala nici poliție. Ce sa faca un om batran in situatia asta?

calarasiunu spunea...

În satele din apropierea oraşului meu e dezastru, nu este curent de 20 de ore, nu este semnal la telefoane, nu sunt oameni la firmele responsabile pt repararea defecţiunilor în cel mai scurt timp posibil. Asta-i România.

Anonim spunea...

Populația așteaptă cancanuri nu urmărește prognoza meteo și chiar daca ar urmări nu crede in ea.