joi, noiembrie 16, 2017

Penny board, pentru timpul liber

A merge pe un astfel de penny board este una dintre optiunile pe care le putem lua in calcul ataunci cand vrem sa ne petrecemtimpul liber cu familia sau de ce nu, cu prietenii! Desigur pentru asta avem in primul rand nevoie de un penny board, pentru zilele cu soare pe care inca ni le ofera toamna asta! Acest magazin, Monkey Board, din online ne poate oferi una din variantele potrivite, pentru noi.



Atunci cand avem timp liber, ar fi bine sa lasam masina sau celelalte mijloace de transport, pe care le folosoim in timpul saptamenii si sa alegem mersul pe jos sau cu ajutorul unui penny board.
De cand nu v-ati mai plimbat cu o bicicleta, cu rolele sau cu un penny board? Cu siguranta un motiv ar fi si internetul pentru care multi au renuntat la aceasta activitate care, te poate ajuta sa ai corpul la care ai visat! Mersul pe bicicleta sau datul cu rolele, penny board-ul sau skateboard-ul  nu mai e demult o joaca pentru copii, ci a devenit o metoda distractiva, de a-ti remodela corpul si de ce nu, de a scapa de kilogramele in plus..
Se zice ca: " mersul pe bicicleta nu se uita niciodata." Indiferent daca nu ai mai mers de ani buni pe bicicleta sau penny board, niciodata nu e tarziu sa te reapuci si sa le folosesti din plin! De ce sa nu profiti de o activiatte atat de benefica pentru conditia fizica si sanatatea ta?!
In fond, nu conteaza ce varsta ai, este important sa profiti de zilele frumoase si calduroase pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul iernii. De un lucru trebuie sa fiti siguri, este mai usor sa slabim plimbandu-ne cu un penny board, in aer liber, prin parcul din apropierea locuintei, scapand astfel si de aerul inchis, dar si aglomeratia salilor de fitness.
Este important de stiut, ca atunci cand esti pe un panny board se antreneaza un numar foarte mare de grupe musculare!
Va dau o veste si mai buna! In aproximativ o ora se pot arde peste 250 de calorii! Asta ar insemna ca daca ai mancat un baton de ciocolata poti sa-ti iei penny board-ul si sa da-i o tura prin parc...
Daca plecati in weekend cu masina personala si vreti sa luati penny board-ul cu voi, acum nu mai e nicio problema, tot ce trebuie sa faceti este sa va doriti acest lucru! Iar, daca nu aveti unul il puteti cumpara de la MonkeyBoard.ro. In aceasta perioada sunt reduceri importante.            

Din blogosfera romaneasca, eu va doresc un sfarsit de an, linistit!

Niciun comentariu: