miercuri, octombrie 03, 2018

Angi Serban, peste 20 de ani

In urma cu ceva vreme am spus si am scris, pe acest blog, ca cei care la 20 ani sunt antistanga si antinationalism, devin dupa 40 ani principalii votanti si sustinatori ai doctrinelor respective. 
Si-l putea cineva imagina pe Marian Munteanu acum 30 ani, atunci cand canta imnul golanilor in Piata Universitatii, ca intr-o zi va rosti fraza: "Decizia care se va lua la finalul acestei săptămâni este o declarație de independență.
Dincolo de conotațiile sale culturale, religioase, politice, pentru că referendumul este dincolo de orice entitate care se asociază sau se implică în această dezbatere, și chiar dincolo de culte religioase, este vorba de națiunea română și de poporul român care este pentru prima dată în istoria sa pe punctul de a se pronunța, printr-un referendum efectiv democratic, cu privire la o instituție fundamentală a civilizației".
Imi doresc sa fiu in viata peste vreo 20 ani si sa o vad pe Angi Serban, dupa ce va renunta la halucinogene si se va maturiza psihic, cum va deveni o nationalista si o socialista feroce. 

Un comentariu:

calarasiunu spunea...

Și totuși când când ești mai înțelept la 20 de ani sau la 40???