sâmbătă, februarie 22, 2020

Diaspora - obsedați de PSD!

În toată lumea, cine vrea să muncească in altă tară, pleacă pt un trai mai bun. E dreptul lor dar asta nu înseamnă că ei sunt mai români decât mine.
Mi s-a cam luat să fiu injurat de toți agramații , pe motiv de ciuma roșie.! Votez ce vreau eu, nu am nevoie să-mi dea lecții vreo Maricica doar pt că aia spală vreun senior la fund prin Italia.

Și Diaspora asta are uscaturile ei. Câți părinți nu își cresc nepoții pen'că mă-sa "lucră în străinătate" ? Mulți, foarte mulți ! Și aia se prostituează dar strigă muie PSD si asta o face specială. E românca lu' werneru, votează trei zile. Bravo ! Ea e bună, că votează cu gura plină, nu ? #băibăiețișifetițe
Așadar, dragă #Diaspora,
Mai terminati-vă cu harfele astea că mi s-a luat.
Zilnic, dar zilnic, zilnic, în România ajung știri despre ce minuni mai fac românii noștri pe meleaguri străine. Toate sunt legate de violuri, crime, violență domestică,,tâlhărie, furt, pornografie (chiar si infantilă), pedofilie, prostituție, trafic de carne vie, trafic de droguri.
Vă dați mari luptători pt democrație dar mă discriminati pt că votez PSD sau cu un alt partid decata cele ale naizistului dinh Deal.
Bine, mă ! Bravo !
Voi , dragi români obsedați de PSD, voi ne faceți țara de râs. Voi , nu noi.
Noi am rămas acasă și am supravietuit. Noi ne spălăm seniorii, fiecare pe ai lui. Și avem și serviciu, și copii. Le facem pe toate, aici, acasă. Conduși de cei votați de Diaspora. Bravo !
Eu zic să vă așezați de-acum la rând și să începeți să votați. De ce doar trei zile de vot?
Voi sunteti românii speciali, singurii care aveti drepturi fără a vă asuma si obligatii. Votați, mă, de azi. Sigur, vot anti psd că uite ce bine trăim cu Guvernul Ludovic 'nșpe
Spor la muncă, dragii mei. În Romania normală, euro a explodat. Sariti cu banu'
Ciuciu marirea alocatiilor pt copii, ciuciu marirea punctului de pensie. Seniorii si copiii vostri vor avea nevoie de bani mai mulți, luați de munciti !


Niciun comentariu: