miercuri, martie 23, 2016

La Confort City ai toate avantajele

 La Confort City, complexul de pe Splaiul Unirii, amplasat la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului si 4 km de RIN Grand Hotel ești foarte aproape de natură.
Confort City este gata să devină locul unei vieți armonioase, garantată de locatarii care ocupă deja 90% din cele 1.680 de apartamente deosebit de spațioase și finisate la cele mai înalte standarde.Drumul către complexul rezidențial durează doar 20 de minute de mers cu mașina, din centrul Bucureștiului, sau 30 de minute cu autobuzul liniei 223, care oprește chiar în stația RATB din fața complexului. Totuși, chiar dacă te vei putea bucura de o zonă în plină expansiune, dar liniștită, ferită de poluare, de zgomot sau de aglomerație. Cartierul de vile a cărui construcție a demarat deja, precum și mall-ul care se construiește în imediata vecinătate sunt promisiunile palpabile ale unor perspective formidabile.
Adevărata casă primitoare nu se recunoaște doar după aspect și decorațiuni, ci și după facilitățile disponibile. Imobilele din Confort City sunt construite după cele mai severe standarde seismice, iar calitatea finisajelor este de cel mai bun nivel. Contorizarea costurilor se face individual, în funcție de apartament, iar complexul beneficiază chiar și de un generator de mare capacitate, pentru situațiile speciale. Pentru mașina familiei există opțiunea unui loc de parcare la suprafață sau subteran, iar vizitatorii beneficiază de parcare gratuită în primele două ore de ședere în ansamblu.
Copilul familiei este pe lista priorităților Confort City, iar centrul de crestere si ingrijire copii și locurile de joacă, amplasate cum nu se poate mai convenabil, chiar în complex, așteaptă toți prichindeii, iar magazinele din ansamblu stau la dispoziția locatarilor. Parcarea complexului oferă loc suficient pentru toate apartamentele, precum și spații suplimentare, amplasate subteran. Nu trebuie să-ți faci griji nici în privința aprovizionării casei, pentru că nu doar unul, ci două supermarketuri sunt pregătite în comlex pentru nevoile familiei tale.
Ești pregătit să începi o viață nouă, la Confort City? Dintre tipurile de locuințe oferite, prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafete utile cuprinse intre 43,68mp și 64,48 mp, la care se adaugă terasele de 6 și 16 mp, la preturi intre 34.900 și 47.900 euro fără TVA.
Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA. Oricare ar fi alegerea ta, ar fi bine să te grăbești, pentru că ansamblul Confort City este deja locuit in proportie de 90% ! Este minunat atunci când găsești un loc pe care să-l poți numi cu adevărat “acasă”

Niciun comentariu: