sâmbătă, februarie 22, 2014

Librariile din online

Cati dintre voi ati mai mers, in ultima vreme, intr-o librarie? O librarie din aceea clasica. Stiti, intr-una din ceea in care cartile sub asezate pe rafturi si te plimbi printre ele cautam, sa zicem: fluturi carte
Nu, stiu raspunsul vostru, dar stiu ca acum e la moda sa cumperi carti dintr-o librarie online. De ce? Pai, sunt foarte multe motive, dar as pomeni doar unul: rusinea, de a a fi vazut intrand intr-o librarie. In opinia mea pe net vor avea un succes mare editurile si autori.
Cu alte cuvinte se vor vinde cartile de pe urma care stau la bazaunor filme, cum ar fi: Profetiile de la Celestine Voi credeti ca ar fi existat aceasta traducere in limba romana daca nu era si un film? Filmul nu l-am vazut, dar am auzit de el.
Acum in alta ordine de idei, sa va zic cateva cuvinte si despre cartea scolara.
Vi s-a intamplat sa cautati o carte pentru o lucrarea de a voastra (licenta, master) si sa nu stiti de unde si ce sa cumparati?
Eiii, dragii mei cititori, de acum inainte sa stiti ca online De acum inainte, in mediul online, probabil va veti indrepta dupa autori si dupa editura  Daca e vorba de editurile pe anumite nise, este clar ca acea carte va fi una buna. Sau ma rog, aveti siguranta ca acea carte este buna. Ramane de vazut cum va fi intr-un final.

Nu stiu daca librariile clasice vor da faliment, vor disparea sau se vor muta cu totul in online, dar lucrurile par clare cu cele din online, vor avea de castigat din ce in ce mai multi vizitatori-clienti. Probabil ca la un moment dat lucrurile se vor echilibra. Nu stiu! Sincer!


Acest articol a aparut dupa ce am cautat prin librariile online: dictionar roman-francez francez-roman


Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi linistita!


Niciun comentariu: