marți, martie 04, 2014

Bitdefender Mobile Security protejeaza telefonul

Bitdefender a lansat noua aplicatie Mobile Security, destinata utilizatorilor Android. Aceasta a primit un modul anti-furt inteligent si ofera o protectie avansata a informațiilor confidentiale. Bitdefender Mobile Security are inclusiv functii de economisire a bateriei telefonului. Aplicatia poate fi folosita gratuit 14 zile.
In cazul in care iti pierzi telefonul sau ti se fura, aceasta aplicatie te va ajuta sa ti-l gasesti mai usor sau sa ti-l blochezi. Bitdefender Mobile Security utilizeaza cloudul pentru a-ti spune cand un site este periculos si cand esti expus unor tentative de phishing.

Functia de Privacy Advisor iti face lista aplicatiilor care colecteaza date personale precum istoricul paginilor accesate din browser, lista de contacte, mesajele, fotografiile si notele facute de tine in calendar.
Odata accesate aceste informatii, proprietarul telefonului nu mai are niciun control asupra celor care pot vedea continutul - Catalin Cosoi, Bitdefender
Cei de la Bitdefender au analizat peste 836.000 de aplicatii gratuite Android si au descoperit ca o treime din ele pot sti unde se afla telefonul, iar una din 30 poate trimite adresa ta de mail altcuiva, in diferite scopuri. Aplicatiile mai pot vedea lista de contacte sau chiar fotografiile.
Bitdefender Mobile Security te avertizeaza in privinta aplicatiilor care pot genera cheltuieli suplimentare prin apelare sau trimitere de mesaje text la numere cu suprataxa.
Sursa: yoda.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

e super tare