marți, martie 11, 2014

Recomand: gratare electrice

Ca tehnologia avanseaza cu pasi mari, nu mai e nici un secret. Fie ca vorbim de oferta televizoare, de calculatoare, de laptopuri si alte chestii, tehnologia avanseaza, se dezvolta de la o zi la alta si inlocuieste foarte bine anumite actiuni facute de om.
In ziua de azi, mai toate companiile incearca sa-si automatizeze cam totul . Daca acum sunt telefoane cu amprenta digital, laptopuri cu touch, televizoarele smart, de ce sa nu avem si periute de dinti electrice? Ei bine, asta este ultima isprava care putea sa-mi treaca prin minte. Si anume, periuta dinti electrica .
O alta chestie faina pe care am gasit-o pe site-ul: evomag.ro este categoria de: gratare electrice. Acum ca primavara s-a instalat deja acest produs devine indispensabil intr-o gospodarie.
Asupra lor ma voi opri un pic! Gratarele electrice sunt cele mai potrivite pentru cei care locuiesc la bloc, deoarece nu au posibilitatea sa-si instaleze unul in curte! Cu un gratar electric se poate gati mult mai sanatos, dar trebuie sa stiti care din ele este cel mai bun pentru voi.
Gratarele electrice sunt cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 50 cm, iar daca familia ta e compusa din 3-4 membri, ai nevoie de un gratar cu o dimensiune de 30-40 cm.
In privinta formelor, gratarele electrice sunt rotunde, rectangulare sau ovale, dar  forma unui gratar nu va influenta in nici un fel performanta. Asadar, forma pe care alegeti sa o aiba gratarul e o chestie care tine de gustul personal.
Ce trebuie sa stiti, este faptul ca un gratar trebuie sa fie plat. Daca alegeti unul ieftin isi pierde forma dupa doar cateva utilizari si se „adancesc” in zona de mijloc, fapt care va duce la acumularea grasimii in zona respectiva.
Sa stiti ca exista anumite modele care sunt prevazute din fabricatie, cu o mica inclinare ce face ca grasimea sa se scurga intr-o tavita speciala.
Daca folositi gratarul des, e recomandat, sa optatii pentru un model care dispune de functii si accesorii speciale, pentru a va usura munca.

Eu va recomand modelele care va permit reglarea temperaturi, pentru a putea gati mai usor. Timpul este important, pentru ca nu mai esti obligat sa verifici in permanenta mancarea si, mai apoi, sa deconectezi aparatul cand totul este gata.

De asemenea, ar fi ideal sa va luati un gratar electric care este prevazut cu un capac, asa se va inchide etans, iar friptura se poate coace pe ambele parti, in acelasi timp!

Din blogosfera romaneasca primavara sanatoasa, s-aveti!




Niciun comentariu: