luni, mai 11, 2015

Cele mai bune tarate de ovaz

Tarate de Ovaz

 De ce sunt taratele de ovaz asa de recomandate?

Pentru ca interventia omului asupra acestui produs este una destul mica (unul din motivele pentru care roamanii sunt din ce in ce mai grasi in ultima vreme este mancatul produselor procesate), pentru ca acestea contin vitaminele necesare corpului, pentru ca pot ajuta la digestie si tin de foame foarte mult. De asemenea se poate folosi cu succes si in dieta de slabire.


Cu cat o cereala este mai mult procesata in diverse procese tehnologice si i se adauga zahar, aditivi, arome, etc cu atat ea devine mai nociva si de asemenea este mai putin nutritiva.

Nu uitati, ca toate semintele, cerealele si taratele pe care le introduceti in consumul de zi cu zi, trebuie sa fie crude (nu trebuiesc prajite sau sarate), sa fie cat mai putin procesate (pot arata urat, este stiut, dar merita sa consumati), sa nu contina arome, zahar adaugat, fructe confiate, sare, etc.
Per total, se poate economisi o gramada de bani, ne vom pastra sanatatea si , de ce nu, ne va mentineti silueta (sau putem slabi).

 Eu dimineata mananc pe la ora 7. 30, atunci cand ma trezesc un iaurt ce contine 2% grasime, amestecat cu tarate de ovaz, seminte si polen, plus o banan.Uneori adaug si alte fructe, alte tipuri de cereale, miere sau lapte, putina ciocolata sau cacao. Este un mic dejun foarte sanatos, care imi da energie pana dupa orele pranzului si imi ofera de la prima ora multe vitamine!

Cele mai bune tarate de ovaz  le gasim la www.pirifan.ro

Niciun comentariu: