vineri, decembrie 18, 2015

DNA, a dat-o in bara! Oprisan nevinovat!

Nu stiu de ce toata mass-media romanesca se mira ca Oprisan a fost achitat. Noi am inceput sa ne miram si la lucrurile normale. Sa fiu in locul lui Oprisan i-as face plangere penala procurorului, pentru abuz in serviciu. Eu de mult am zis ca unii procurori DNA, fac exces de zel, pun la dosare tot felul de documente, justificative sau nu, dupa care le interpreteaza ei juridic, de nici ei nu cred ca cel in cauza este vinovat.


Intrebarea se pune: Oare cate astfel de cazuri au fost judecate superficial ? Pentru ca sunt si judecatori, cu aceeasi logica a procurorilor, cum ar fi d-na Livia Stanciu, care a zis ca ea este un partener de incredere a DNA-ului ! Pai, la ce sa te astepti de la aceasta doamna !? Oprisan a avut noroc ca a dat peste judecatori cu verticalitate si nu "ghiocei" !
Asa se infaptuieste justitia. Sper sa nu urmeaze acum contestatia in anulare si anchetarea judecatorului care A INDRAZNIT sa nu confirme acuzatiile DNA-ului ?





10 comentarii:

freshblog spunea...

Si ai fi zis ca e cel mai corupt om din Romania ... ( cand auzeai ce spune dna... )

florentin spunea...

Asa se va intimpla si cu PONTA, oamenii de stanga trebuiesc hartuiti si compromisi,atat asta e deviza UZINEI DNA,unica fabrica de fabricat dosare din UE !!!

e-provincia spunea...

Cine din DNA plateste milioanele de lei cheltuite din banii nostri , ptr a ancheta un nevinovat , iese codruta si scoate din portofel banii? Sau isi da demisia ca a stricat viata unui nevinovat ?

axasport spunea...

Hopaaaa....parca...DNA...avea dreptate in toate....?!....Aici se vede ca aceasta institutie face politie politica....e folosita sa distruga PSD-ul...ca deh...altfel "NOIII PNL-isti"....nu ajung din nou la "COILAN"....Cam multe autogoluri isi da in ultimul timp...JUSTITIA INDEPENDENTA din ROMANIA"....!!!

Anonim spunea...

??? Asa ceva!!!

Niculae Toma spunea...

Nu v- ati prins? DNA e bun cand ii acuza pe cei din afara PSD. Cam asa vedeți voi lucrurile. Justiția a fost buna acum, cand il condamna pe Voiculescu ....Daca si in cazul Oprisan o fi politic? Întreb si eu...

Paun spunea...

baron din garda lui nastase, ma-sa a fost croitoreasa di detine o vila de milioane de euro.

Guloi Abdul spunea...

ın dosarul caprioara..mdaa,pe turceşte eşec ınseamna magar,deci caprioara..merge ın functie de creierul care o conduce ..eşec,depinde cine şi la ce gen v-a folosi şi cum ın ROMANİA prostia este la genul masculin ,o prostie doi prostii ...şi eşecul poate fi un eşec doua eşece,de ce NU

borceablog spunea...

si uite asa dnaul si toti basisti i-o sug... lui oprisan iar dna trebuie in morti mami lor sa plateasca odata pentru toate esecurile iar coldea si kovesi sa-si dea demisia

Racaru Iulian spunea...

Asa trebuie sa se intample cu toate dosarele fabricate ,si pedeapsa pe care trebuia sa o primeasca persoana nevinovata sa o primeasca .procurorul de caz Numai in felul acesta se poate reabilita justitia din Romania .