luni, februarie 22, 2016

Boc-Basescu-Boagiu, groparii infrastructurii

Mi se pare..... suprarealist, ca sa nu spun "halucinant" faptul ca oameni care au ingropat proiecte vitale de infrastructura, abandonandu-le cu aceeasi lipsa de responsabilitate cu care au inchis spitale, vin azi sa ne mai ceara o data increderea! 
Capetele hidrei Boc-Basescu-Boagiu, groparii infrastructurii acestei tari, ne vorbesc molcom despre viziune si strategie, dupa ce si-au batut joc de drumurile acestei tari pe nervii si sanatatea noastra. 


De cat cinism e nevoie sa le spui oamenilor ca le vei construi ceea ce ai ingropat cu buna stiinta?? Ghinionul lor e ca am supravietuit si ne amintim! Tupeului lor trebuie sa ii opunem curajul nostru! 

4 comentarii:

laura spunea...

Acesti oameni au un tupeu nerusinat.

Doina Fodor spunea...

Ei și au bătut joc de frumusețea sufletului nostru și o fac în continuare umplându ne de ură, dispreț, viclenie folosind slăbiciunile noastre.

florentin spunea...

Ei stiu ca oamenii uita repede. Stau un timp ascunsi si revin ca niste imaculati. Si oamenii ii asculta si le acorda credibilitate si incredere. Din nou.

axasport spunea...

Incearca si ei metoda tiganilor din piata...marul stricat este intors pe taraba cu partea buna in sus...poate pune botul cineva !