miercuri, februarie 17, 2016

Ciolos-un premier vulnerabil

Ce am vazut eu astazi in Parlament? Un Senat care s-a trezit. Senatori care indiferent de apartenenta politica l-au bombardat cu texte de lege si intrebari pe domnul prim ministru. Un premier ipocrit si mincinos. Un domn Ciolos specialist in manipulare si inducere in eroare. Un individ despre care nu se poate spune ca nu cunoaste in amanunt ce se intampla, ce legi se incalca, ce atributii are dansul si institutiile pe care le are in subordine. 

Din punctul meu de vedere s-a demonstrat astazi cine e dansul, ce cauta acolo, ce misiune are si ce va face in continuare.

Trebuia sa il roage public sa iasa in fiecare zi sa faca informari despre starea de sanatate a unor copii a caror viata e in pericol? Apelul domnului Ciolos la adresa ministrului Sanatatii din propriul sau cabinet arata o mare vulnerabilitate a Premierului, asumata in vazul intregii tari. Cata vreme guvernul nu e unul politic, nu e rezultat dintr-o coalitie, cu angajamentul respectarii unii algoritm politic, ce impiedica, de fapt, comunicarea dintre domnul Ciolos si ministri sai? De ce nu l-a rugat mai insistent si mai devreme sa faca astfel de informari publice? Nemultumirea si ingrijorarea populatiei au atins, de zile bune, cote alarmante... Daca ministri domnului Ciolos se lasa rugati public de catre seful lor, sa comunice, cum ii putem convinge noi sa ne ia in seama?

Un comentariu:

bazarnews spunea...

Prin decizia de evacuare data de ANAF pentru trustul Intact,s-a incalcat legea si s-a creat un abuz fara precedent
Abuzul reiese prin faptul ca desi statul a devenit proprietar,avea doua variante; fie sa vanda sediul fie sa il inchirieze.Or prin dreptul de preemtiune,chiriasul actual are prioritate
Se dovedeste astfel ca acest abuz are o tenta politica....