duminică, aprilie 03, 2016

Clinica medicala privata.

Targu- Mures. Programare Dora Medicals


Sistemul medical de stat românesc se aflal de ani de zile intr-o cadere libera ceea ce face ca multi bolnavi sa-si indrepte pasi si sperantele catre clinicile private din tara sau cele din strainatate. Bolnavii care aleg sa mearga in strainatate, sunt destui de putini datorita conditiilor financiar precare. Cheltuielile sunt foarte mari afara, iar pentru a beneficia de un diagnostic corect, e nevoie de bani si zile libere, de aceea recomand celor care sunt intr-o situatie de sanatate precara sa apeleze la Clinica Dora Medicals din Targu-Mures ( vezi aici cum se pot face Programari clinica Dora Medicals ).

E adevarat ca aceasta clinica se adreseaza celor din Targu-Mures si imprejurimi, dar facand parte din sistemul medical privat dispune de tehnologie de ultima ora. Analizele de laborator sunt corecte, investigatiile si tratamentele fiind facute de medici specialisti de renume. Acesta e modelul pe care Dora Medicals, il propune pentru sanatatea noastra.


Programari Dora Medicals.


Dupa obtinerea unei programari Dora Medicals, un pacient are la dispozitie, de la medicul de familie pana la specialisti in neurochirurgie. Accesand portal ConsultaClick.ro, veti putea face o programare, in functie de:

- medicul de specialitate
Pe portal sunt peste 50 de specialitati. De asemenea, puteti avea cateva informatii despre medicul respectiv din comenatriile pacientilor.

- ora potrivita

Se poate alege ora cea mai potrivita vazand agenda medicului;

- completarea datelor personale.

Este disponibil un formular in care va trebui sa treceti cateva date necesare programarii: nume, data nasterii, un nr. de telefon, o adresa valabila de e-mail.


Asadar, acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati in cazul unei programari Dora Medicals. Avantajul consta in diagnosticarea corecta in urma analizelor efectuate si posibilitatea de a primi tratament de specialitate de la un medic specialist cu vasta experienta.



Niciun comentariu: