duminică, septembrie 11, 2016

Pompa submersibila de la shop-einstal

Azi este, inceputul unei noi saptamani si pe deasupra mai e si o zi mohorata, eu m-am gandit sa trecem impreuna ...in revista sau folosind un termenul din limbajul internautilor, sa facem un review unui site. Si, cum in navigarea pe net am tastat cuvantul: "pompa submersibila trifazata de 6 toli", motorul google m-a dus pe site-ul Shop Einstal. Nu este o noutate, pentru ca am mai scris cate ceva pe aici, dar un review nu facusem. Dupa cum siti review-urile mele incep cu o scurta introducere dar si o critica, zic eu, constructiva, la cat ma pricep!. ca...nimeni nu s-a nascut stiutor!:) Site-ul activeaza pe o nisa, aflata intr-o continua dezvoltare, interesanta, aceea a magazinelor online ce comercializeaza instalatii termice si sanitare. Printre produsele comercializate se afla si pompe si hidrofoare.
Inca de la primul click se deschide o pagina cu multe informatii si oferte de produse si preturi. Eu, care nu-s priceput cu astfel de produse si probabil, pentru multi dintre cititorii acestui blog, este important ca produsul sa fie insotit de anumite detalii....Un alt lucru important ce merita subliniat, in stanga pagini avem categoriile de produse si modul in care se poate face livrarea lor. Pe site navigarea este una buna, paginile se deschid foarte repede, nu exista timp de asteptare. Aici pot acorda o bila alba celui care l-a realizat si il administreaza. Designul este placut, nu are culori care sa oboseasca pe vizitator, cum am mai vazut pe alte site-uri, dar nu dau nume. Pagina destinata ofertelor speciale, ei asta am tot cautat pe site si nu am gasit...poate sa fie si nu m-am descurcat eu? Daca nu au promotii, asta-i o bila neagra (face parte din ce va spuneam eu la inceput de articol, "critica constructiva").

Adica cateva produse pe categorii de reduceri ar anima un pic vanzarile, zic eu! Dar, asta-i optiunea proprietarului. Acum, intelegeti de ce am ales acest site si de ce fac recomandarea... Nu ca-i tentanta oferta....Ai o casa si vrei sa nu mai depinzi de altii sau casa de vacanta e undeva intr-o zona unde nu exista retea de apa. Atunci e bine sa stii ca exista alternativa. Aceasta solutie poate fi implementata si de locuitori multor sate care nu dispun de retea de apa potabila si nici in viitorul apropiat nu se intrevede vreo solutie(de alimentare cu apa). Nu stiu, dar cred ca se pot asocia mai multi proprietari si pot sa-si faca un put forat c-o pompa pentru alimentare! Si, tot legat de review-ul de astazi, mai dau o bila alba astazi si pentru usurinta plasari unei comenzi si pentru faptul ca livrarea se face intre 24 si 48 de ore, oriunde in tara! Cel putin asa apare pe site! Din blogosfera romaneasca s-aveti o zi faină, aşa cum ar zice un ardelean!:)

Vezi aici aceasta pompa submersibila 5,5kw.

Cateva cuvinte despre aceasta pompa am sa scriu si eu.

Asadar, pompa submersibila trifazata, este de la un producator foarte cunoscut de pompe submersibile Panelli. Este rezistenta la nisip. Dispune de palete flotante dintr-un material inovator, policarbonat. Este ideala pentru pomparea apei din fantanile sau puturile de mare adancime folosite in domeniul agricol.
Poate fi folosita si in alimentarea cu apa a unor microintreprinderi.
Niciun comentariu: